Zo wordt jij net zo confident als Beyoncé

Okay ladies, now let's get in formation

Confident zijn.

Wat betekent dat eigenlijk? 

Op een podium spreken zonder dat je handen beginnen te trillen, een boek uitbrengen zonder je af te vragen wat iemand er over zal denken of emigreren zonder 3x na te hoeven denken. Confident zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. oNLINE ZIT IEDEREEN VOL ZELFVERTROUWEN

Je ziet iedereen zonder twijfel achter zijn of haar dromen aangaan. Het lijkt soms alsof ze ermee geboren zijn, maar het geheim is dat zelfvertrouwen vaak wordt getraind en ontwikkeld. Niemand wordt met zelfvertrouwen geboren.

 

Kijk maar naar Beyoncé. Ik, en velen anderen, vinden haar toch wel het ultieme voorbeeld als het gaat om confidence. Queen B was vroeger namelijk als kind ook gewoon verlegen, ze had weinig vrienden en tegelijkertijd werd ze door haar vader gepusht om op jonge leeftijd om te treden. Ondanks haar huidige status was ze dus ooit ook een verlegen kind, kan jij jezelf daar in vinden? 

WE WETEN ALLEMAAL HOE ZELFVERZEKERD bEYONCÉ IS … TOCH?

Dus; we weten nu dat Beyoncé niet geboren is met haar zelfvertrouwen, so where did she get it from? Het gezin verhuisde zodat ze haar carrière kon maken & dat gaf een flinke knauw op hun financiële welzijn, haar zelfvertrouwen komt dus definitely niet voort uit geld. 

 

Om dan een aantal jaren later nog maar te zwijgen over wat voor impact het vreemdgaan van je man op je zelfvertrouwen heeft. Dit ook nog voor het oog van de hele wereld, iedereen die meekeek. Op dat moment zouden mijn stresslevels echt de pan uit reizen en er is zeker geen roadmap die je precies uitlegt hoe je uit zo’n dal zou kunnen komen. 

 

We weten allemaal hoe zelfverzekerd onze Queen B is, of schijnt te zijn, en dat zelfvertrouwen lijkt dus NIET voor te komen uit haar omstandigheden. Een magazine vroeg haar hoe zij in hemelsnaam aan die confidence gekomen is, daarop antwoordde ze; 

 

“It’s not about perfection. It’s about purpose. Women have to take the time to focus on our mental health—take time for self, for the spiritual, without feeling guilty or selfish. The world will see you the way you see you, and treat you the way you treat yourself.”

Let’s dissect

In de quote zegt ze eigenlijk; zelfvertrouwen gaat over perfectie loslaten, het gaat om hetgeen waar je voor staat, voor jezelf zorgen op alle niveaus zonder jezelf schuldig of egoïstisch te voelen. Want dat is waar het om draait toch? Voor jezelf zorgen zonder dat je daar over na hoeft te denken. Het is geen extraatje, het is the bare minimum! 

 

Beyoncé gebruikt nog steeds een alter ego, Sasha Fierce, om iets in zichzelf te unlocken als ze op het podium staat; Een extra zelfverzekerde versie van zichzelf. Waar ze op kan leunen als ze het zelf even iets minder voelt. DAT heeft ongetwijfeld een mega impact op haar zelfbeeld.

''The world will see you the way you see you and treat you the way you treat yourself.''

Wij zien Sasha Fierce, dat zelfbeeld dat ze van zichzelf heeft wanneer ze op het podium staat. Dat is wat wij zien. Dat is hoe wij haar behandelen. MAAR; aan de andere kant..lopen wij vrouwen toch echt GIGANTISCH achter op dit onderdeel. 

En ik denk dat het hoog tijd is om daar verandering in te gaan brengen. 

Hoe ga je zonder frustratie door deze cyclus?

Tuurlijk voel je de energie, zeker zodra je je bewust wordt van de bewegingen die de planeten maken. Maar retrogrades zijn zo negatief nog niet. Dit is hoe ik Mercury retrogrades leuk ben gaan vinden: Door mee te bewegen met de kosmische energie.

Okay ladies, now let's get in formation

Want: ik wil je meenemen achter de coulissen van confidence, het gordijn over dit mysterieuze onderwerp valt. Want hoe de FUCK word je dan zo über confident? 

Hoe kan jij jouw zelfvertrouwen gaan kweken, Ik ga je meenemen in mijn stappen, die van Beyoncé en wat de wetenschap erover zegt. 

Tijdens een online workshop. Met opdrachten die je meteen AAN zetten. Trainingsschema voor de komende dagen included.

Manifesteren is een confidence game en jij kan het spelletje leren spelen. De Confidence Unveiled Workshop helpt je hierbij. Na aanschaf krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de online workshop. Als BONUS krijg je een trainingsschema voor je zelfvertrouwen voor de komende weken én een prachtige meditatie.

Liefs,

Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *