Moon manifesting..

Werken met de cyclus van de maan

Je kan nog zoveel meer doen door regelmatig even bij de maan in te checken. Klinkt zweverig, is het niet. Wat je doet is gewoon lekker je eigen plan maken, je doelen stellen, je koers bepalen en dan iedere week even inchecken bij de maan of hij je nog wat extra’s te bieden heeft. Gewoon, om je een push in de juiste richting te geven. Dit leg ik allemaal uit in de cursus Moon Method en in deze blog neem ik je uitgebreid mee wat je allemaal kunt verwachten. 

je doelen behalen? doe DIT dan absoluut niet..

Jouw wens het universum inslingeren en hopen op het beste? Ehmm nee dan kan ik je garanderen dat er niks van komt. Je kan niet alleen maar wensen en dan verwachten dat alles vanzelf op zijn plek valt.  Die grote droom van jou verwezenlijken doe je niet door 1x te ✨manifesteren✨ en vervolgens achterover te leunen. Nope, je zult toch ook echt zelf aan de bak moeten. Je moet actie ondernemen, stappen zetten en hard werken om te bereiken wat je wilt. Oke is dat alvast de wereld uit. Maar hoe kun je dan wel jouw droom realiteit maken op laagdrempelige wijze? 

ur bestie from now on: the moon

Werken met de cyclus van de maan maakt jouw doelen behalen easy. Mits je je bewust bent van die cyclus. Werken met de maan zorgt ervoor dat we onze doelen opbreken in kleine behapbare stukjes. Dat we alle verschillende stappen die we nodig hebben om ons doel realiteit te maken, daadwerkelijk doen. oh, en hij vertelt je ook nog wát en HOE je het beste aantrekt. Maar hoe de f*** breng je dat nou in de praktijk? Want heel leuk al die doelen, maar als ze vervolgens ergens in een hoekje liggen te verstoffen heb je er he-le-maal niks aan. En leuk om een stuk astrologie erbij te pakken, maar al die huizen en termen krijg je spontaan ERROR van.

moon manifesting: Count me in!!!

Leer wat jij het beste kunt aantrekken iedere maan opnieuw en hoe je dat doel realiteit maakt met de praktische tool: de maan. Een cursus die precies op het snijvlak zit van spiritualiteit en praktische methodes. Here I welcome you.. Moon Method. Na dit programma weet jij éxact hoe je stapsgewijs jouw doel realiteit kunt maken met behulp van de maan. Laten we hier wat dieper op ingaan, want wat kun je nou dan echt allemaal verwachten?

WHAT YOU WILL GET

  • Rapid rituals: easy rituelen die je uit kunt voeren om je doelen te bereiken zónder er uren aan te spenderen (en gezweef)
  • Cycle Syncing: hoe je jouw doel van A tot Z afstemt met de maan (en zo alle stappen doorloopt
  • Phone tactics: de maan altijd bij de hand in je digitale agenda
  • Astro Agenda: jouw birth chart opvragen én toepassen op welke doelen je voor jezelf kunt stellen
  • Moon Manifesting: welk doel je het beste wanneer kan realiseren a.d.h.v. de maan
  • Cheat sheets: de betekenis van de maanstanden en astrologische termen op een rij

 

Dacht je dat dit het was? Zeker niet.. Je ontvangt ook nog moonjournals, meditaties en visualisaties. Heerlijk om te weten wat jij nu het beste kunt aantrekken, nietwaar? en dat jij zonder overwhelm je doelen gaat NAILEN

 

Inmiddels hebben mijn bereikte doelen meer en meer te doen met het timen van astrologische cyclussen en gebruikmaken van de energie die er al is, versus alles zelf creëren, trekken en leuren. En dat kan dus nu voor jou ook!!

Klaar met in het lukraak intenties opschrijven? Leer praktisch en zonder overwhelm je doelen te bereiken met behulp van astrologie! Meld je nu aan voor de cursus Moon Method.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *