Wachtlijst Astro & Manifest Planner

by attract it

Dit wordt een planner als nooit tevoren

Al jaren zoek ik naar dé perfecte planner waar mijn intenties, doelen en dagelijkse to do’s samen kunnen komen. Een planner met ruimte voor mijn manifestaties en liefde voor astrologie, zodat ik beiden direct in de praktijk kan brengen terwijl ik mijn weekplanningen maak.

Want kijk, als ADHD’er heb ik een haat-liefdeverhouding met plannen. Ik houd ervan, ik kan niet zonder, maar wil ook een systeem dat niet te veel van me gevraagd én me een klein shotje dopamine geeft af en toe.

De afgelopen jaren heb ik een systeem voor mezelf ontwikkeld wat werkt, maar ik kom er alsnog niet onderuit dat ik 3 verschillende systemen, journals en trucjes in moet zetten om deze fantastische combi samen te brengen. Dus besloot ik om mijn jarenlange droom, een eigen planner, dit jaar tastbaar te gaan maken.

Ontdek hoe leuk plannen kan zijn en manifesteer jouw doelen met astrologie, maandelijkse mini routines en fun to do lists.

Deze planner gaat zoveel meer worden dan een old school agenda. In de planner vind je ruimte voor jouw maanrituelen en manifestaties, zodat je die meteen mee kunt nemen in je planning (want zonder actie geen doel gemanifesteerd nietwaar?). 

Daarnaast ga je in de planner belangrijke astrologische data vinden. Je weet precies wanneer het Mercury retrograde is, maar ook wat invloed dat heeft op jouw planning (boek ruimte in voor reflectie en plan ruim i.v.m. vertragingen), om maar wat te noemen. Ik vertel je wanneer perfecte data zijn voor selfcare, nieuwe projecten, creativiteit, you name it. Elke week een astrologische weervoorspelling als het ware, die je meteen kunt integreren in je planning.

Deze planner brengt de kracht van manifesteren, astrologie en actie samen op de meest praktische wijze. Zodat jij met één systeem, een prachtig vormgegeven boek, jouw droomleven manifesteert. 

Wachtlijst Astro & Manifest Planner

by attract it
thank you