in transit

Manifesteren met de maan is leuk...

Maar met de rest van de planeten is nóg krachtiger!

Misschien neem jij al een stukje astrologie mee in jouw maanritueel. Even kijken in welk teken de maan staat, wat voor aspecten er gemaakt worden en in welk huis de maan valt in jouw birth chart. Dat laatste… dat is dus een transit.

wat zijn transits?

Kijken we naar transits, dan hebben we het over hoe de planeten nu of in de toekomst in de lucht staan. Iedere planeet heeft zijn eigen baan rondom de zon, met een eigen snelheid. Bij transits plaats je die bewegingen van de planeten in jouw eigen birth chart. Transits zijn een voorspellende techniek binnen de astrologie waarmee jij kunt ontdekken wanneer welk thema voor jou speelt. Wanneer het tijd is om op je financiën te focussen, wanneer je moeiteloos samenwerkingen aantrekt of wanneer het tijd is voor die carrière switch. De maan is een van de vele planeten waar je dit mee kunt doen. Maar de cyclus van Venus, Jupiter, Mars, Saturnus, Uranus, Pluto… zijn minstens net zo waardevol. Die kun je inzetten om jouw doelen te manifesteren.

"De cyclus van de maan is vrij kort… En hoe langzamer de planeet beweegt, hoe groter de uitwerking van die bewegingen in ons leven. "

Iedere planeet heeft zijn eigen thema’s, net als ieder teken en huis. En zo krijg je een compleet plaatje van de onderwerpen en thema’s die op een bepaald moment naar boven kunnen komen voor jou. En dat verklaart wellicht ook meteen waarom jouw aandacht soms verschuift van thema naar thema. Dat je soms hartstikke lekker gaat op je financiën bijhouden en opeens uit het niets besloot om al je inkomsten en uitgaven in een Google sheet bij te houden. Of dat je op bepaalde dagen het heerlijk vindt om lekker aan je huis of kamer te rommelen. En dat je de behoefte hebt aan een nieuw avontuur, reis of cursus terwijl dat voorheen maandenlang niet aan de hand was. Dat zijn de cyclussen aan het werk. Dat zijn de thema’s die naar boven gebracht kunnen worden en waar je mee kan leren meebewegen. Alles is een cyclus. Alles komt en gaat en komt wellicht weer terug. Met je maanritueel raak je wellicht een klein stukje aan van transits, maar als je ready bent voor een laagje dieper, ben je meer dan welkom bij In Transit.

In deze cursus zoomen we in op een specifiek stukje astrologie, waarmee jij jouw dromen en doelen kunt waarmaken. Wat nou als ik je zeg dat je met astrologie precies kunt zien wanneer je bijvoorbeeld extra energie hebt? Wanneer je gemakkelijker overvloed aantrekt? Wanneer je intuïtie extra sterk is? Of wanneer het dé tijd is om te gaan voor die nieuwe baan, verhuizing of investering. Dat is wat ik je ga leren in deze cursus. In begrijpelijke taal en meteen door vertaald naar de praktijk, zodat je er echt iets mee kunt. Astrologie is een hele fijne tool die je zelfkennis geeft, maar waarmee je ook in de toekomst kan kijken. Die tak van de astrologie draait om transits: de huidige stand van de planeten in het heelal en hoe die invloed hebben op jouw geboortehoroscoop, jouw unieke blauwdruk.

In deze cursus ontdek je:

Hoe je de planeten in kunt zetten voor het manifesteren van jouw doelen

Plannen met behulp van astrologie: wanneer is de perfecte tijd voor wat?

Hoe je versterkt wat je al doet met de bewegingen van de planeten

Hoe jij zelf kunt inzien welke thema’s je kunt manifesteren

Hoe je astrologie implementeert in je dagelijks leven zonder uren kwijt te zijn


Eind deze zomer gaat de cursus weer van start. Zet jezelf nu op de wachtlijst en ontvang de early bird deal!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *