Verzend- en retourbeleid

 

Verzending

Verzending vindt standaard plaats op dinsdag en vrijdag, met uitzondering van nieuwe launches. Die worden op de gecommuniceerde datum verzonden.

Doorgaans vindt bezorging in Nederland binnen een tot twee werkdagen plaats. Verzendtijd naar België is doorgaans drie tot vijf werkdagen. Uiteraard krijg je een traceerlink zodat je op de hoogte kunt blijven van waar jouw pakketje uithangt.

 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland zijn gratis bij bestellingen vanaf €50. 

Voor België zijn de verzendkosten €9.

 

Wil je je pakket naar een adres buiten NL of BE laten bezorgen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button voor de mogelijkheden.

Retourneringsbeleid

Toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Producten die niet op maat gemaakt zijn mag je binnen 14 werkdagen naar ons terugsturen. Neem daarvoor contact met ons op. Om gebruik te maken van een refund moeten de producten ongebruikt en onbeschadigd in  de originele verpakking terug gestuurd worden naar ons adres. 

Producten die op maat gemaakt worden voor jou, zoals een reading, komen niet in aanmerking voor een terugbetaling, tenzij er een productiefout is gemaakt. Neem in dat geval contact met ons op via bovenstaande button.

 

Need help?

Neem contact met ons op. We helpen je graag!