Van overwhelm naar rust & relaxation

in maar 2 weken tijd

Zonder planning realiseer je geen enkel doel. There, I said it. Ik ben inmiddels verslaafd geraakt aan doelen stellen en bereiken. Hoe ik 4 merken run, boeken uitbreng, producten ontwikkel en mezelf continu blijf uitdagen? It’s all about planning babe.. + een beetje ADHD. Hoe doe ik dit dan en wat is mijn HOLY GRAIL plan style? Ik ga het je allemaal vertellen in deze blog EN ik ga jou helpen om van totale overwhelm van to-do’s naar rust, ruimte en relaxation kunt gaan werken.

doelen en prioriteiten

Voordat je aan de slag gaat, moet je eerst weten wat je wilt bereiken. Het begint allemaal met het stellen van duidelijke, specifieke en haalbare doelen. Zorg ervoor dat je een duidelijk pad creeërt voor hoe je ze kunt gaan bereiken. Verdeel vervolgens die doelen in korte- en langetermijndoelen en zorg ervoor dat ze passen bij waar je naartoe wilt en wat jij belangrijk vind. Dit mogen totaal 3 doelen zijn, maar ook 15. Het is hierbij belangrijk dat je gaat prioriteren. 4 bedrijven managen doe ik namelijk ook echt niet zomaar. Ik kijk naar alle dingen die moeten gebeuren voor elk van mijn bedrijven. Ik sorteer ze op wat het dringendst is en wat het meest effect heeft. Op die manier kan ik mijn tijd en energie beter besteden en me focussen op wat er echt toe doet.

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

Als ondernemer besef ik maar al te goed dat het succes van mijn bedrijven niet alleen afhangt van mijzelf. Daarom geef ik een deel van mijn taken en verantwoordelijkheden door aan mijn team. Op die manier kan ik me richten op belangrijke strategische dingen en plannen voor groei. Dit heeft niet alleen voordelen voor mij, ook voor mijn team. Het stelt hun in staat om nieuwe vaardigheden te leren, zichzelf te ontwikkelen en persoonlijke groei te ervaren binnen hun functie. Wat ik trouwens ook echt MEGA mooi vind om te zien!

WAT HET VERSCHIL MAAKT TUSSEN WILLEN EN WERKELIJKHEID

Oke, dan komen we nu toch wel op mijn grootste tip die op nummer 1 staat: een effectieve planning hebben. Dit is nou eenmaal de sleutel tot succes. Plannen is niet alleen een to-do lijstje maken die je op de koelkast hangt en de volgende dag alweer vanaf is gevallen. Plannen betekent een doordacht systeem hebben dat je helpt om georganiseerd te blijven, doelen helder voor ogen te houden en uiteindelijk succesvol kunt zijn in wat je wil gaan bereiken. zie het als een navigatiesysteem voor je leven, het leidt je stap voor stap naar je bestemming, zodat je niet verdwaalt of de weg kwijtraakt. Met een goede planning kun je niet alleen je doelen behalen, maar kun je ook meer rust en balans in je leven creëren. Het geeft je de controle en het vertrouwen om elke uitdaging aan te gaan en je dromen waar te maken. 

PERFECT PLAN PACK

Jess, leuk allemaal, maar WAAR begin ik ooit met plannen? Speciaal voor jou heb ik de Perfect Plan Pack ontwikkeld. Hiermee ga je van totale overwhelm aan to do’s naar rust, ruimte en relaxation in 2 weken tijd. Ik deel je mijn unieke planmethode waarin ik niet alleen focus op doelen stellen, maar we ze ook daadwerkelijk behalen (en dan zonder jezelf over de kop te lopen). Én ADHD-proof! En wat gebeurt er als je over je eigen grenzen heengaat? Of je te druk bent met je day job om überhaupt nog na te denken over je droom waarmaken? Tja, daar gaan je doelen dan… Hop, de ijskast in. Laten we dat alsjeblieft voorkomen. Want die doelen van je heb je niet zomaar in dat mooie koppie van je gekregen, daar zit je vuur. En dat vuur moet de wereld in. Met de Perfect Plan Pack heb je in 2 weken al meer rust en overzicht in je weken, terwijl je beter voor jezelf zorgt dan ooit tevoren en je jouw doelen in vizier blijft houden.

En het is niet alleen een planner en succes ermee, nee we gaan samen plannen. Hoe ga je om met overwhelm? Wat is jouw unieke planstijl? Dit en nog veel meer in de Perfect Plan Pack. Zie ik jou tijdens onze Perfect Plan Pack workshopsessie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *