POWER UP

Hoe ik van burn-out naar Fuck Yeah leven ging

spoiler alert: ik stopte met zelfcensuur

Ik had alles. Een droombaan bij een creatieve agency. De baan waar ik jarenlang van droomde en direct na mijn afstuderen kon beginnen. Snel daarna startte ik een hele fijn relatie met knappe vegan man. Ik begon een carrière als influencer naast die veeleisende baan. Ik schafte mijn eerste designer bag aan, dinerde met vrienden en stond in het weekend regelmatig te dansen op of onder de tafels. Ik leefde de droom van iedere millennial. Totdat de stress, anxiety en twijfels de pan uit rezen en ik in een burn-out terecht kwam.

Oef. Jess kapot.

Waarom voel ik me verschrikkelijk terwijl ik een droombaan heb? Waarom voel ik me zo depressief? Waarom leiden we een leven waar we helemaal geen zin on hebben maar zijn we tegelijkertijd doodsbang om iets nieuws te proberen?

En dus blijven we zitten. Doen wat we altijd deden. Dat is in ieder geval wat ik deed. Totdat iets of iemand ons wakker schudt. Mijn burn-out deed dat niet. Mijn depressieve gevoelens die volgde wel. Toen realiseerde ik me op hele harde wijze dat er NU iets moest veranderen. En ASAP ook.

Dus ging ik aan de bak. Niet binnen mijn carrière, maar aan mezelf. Ik smeerde, mediteerde, masseerde, yogade, visualiseerde en iournalde me een ongeluk. Astrologie, HD, truffels… Ik probeerde ALLES. En kwam er al snel achter dat iedere wellness en #selfcare expert me vooral meuk probeerde aan te smeren

Don’t get me wrong: ik houd van investeren in goede cursussen, boeken en smeersels. Ik hou van weldaad overvloed en lixe. Maar man, wat zijn er ook een stel kwakzalvers in omloop in deze branche. En I hate to break it to you, maar 90% van de ellende die je wordt aangesmeerd gaat je niet helpen bij deze grote vraagstukken.

En als we falen en ons nog steeds verschrikkelijk voelen? Dan is dat onze schuld? M’n ballen. Sodemieter op, wat een onzin.

Waar was de wetenschap? De gedegen onderzoeken? Dus ging ik zelf maar op onderzoek uit. Ik combineerde de spirituele kennis van coaches en gurus met wetenschappelijke onderzoeken van neurologen en psychologen. Over doelen stellen, uit de put komen. Nog ruim voordat ik Attract It startte.

 

En na maanden vond ik mijn Fuck Yeah.

Ik schudde mezelf los van mijn eigen zelfcensuur. Want die ‘droombaan’ die ik had, was helemaal niet MIJN droom. Vegan zijn deed ik niet voor mij, maar voor hem. En ja, influencer zijn is hartstikke leuk, maar ook daarbij kwam een hoop zelfcensuur om de hoek kijken. Want iedereen mag opeens iets van je vinden, dus houd je jezelf maar klein en passend in een zelf uitgekozen hokje. 

En pas toen ik dat allemaal, noodgedwongen, losliet kon ik mijn Fuck Yeah vinden en omarmen. Ik bedoel, ik had toch al rock bottom bereikt, dus waarom de fuck niet? Ik had geen angsten meer en dacht bij alles fuck it.

En hier is het ding: ik ga je nu niet zeggen ‘loop maar tegen de muur aan zoals ik en dan vind je ‘m wel’. Dat slaat helemaal nergens op, is niet nodig en zou echt het slechtste advies ooit zijn. Er is geen eenduidige roadmap naar jouw Fuck Yeah die voor iedereen hetzelfde is.

Maar dat jij een Fuck Yeah hebt, dat staat buiten kijf. En ik kan je vertellen hoe jij jouw roadmap naar jouw Fuck Yeah kunt designen. Jouw eigen landkaart van A naar B. En dat is precies waar ik je in Find your Fuck Yeah bij ga helpen.

Raise your hand als je dit herkent:

Je voelt je regelmatig óf totaal verveeld óf je stresslevels reizen de pan uit. Keer op keer sluit je je werkweek totaal gesloopt af. En of je je echt vervuld voelt… Nou, nee.

 

Je voelt je wel gelukkig, je baan is ‘wel prima’, maar die versie van wel gelukkig zijn stopt op 60% van wat daadwerkelijk mogelijk is. Aan de buitenkant heb je het wel aardig voor elkaar, maar van binnen voelt dat niet zo. Het leven voelt als een 6, soms een 7 en soms een 5, en dat voel jij ook.

 

Je weet dat er meer kan zijn dan dat. Online zie je influencers die constant snoepreisjes doen en ondernemers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Zij doen het ook, waarom lukt het jou dan niet? Voor jou moet er toch ook iets van een passie, missie of droom zijn? Maar hoe je dat ontdekt, laat staan daar komt, het is jou een raadsel.

Je passie? Je missie? Geen idee wat dat inhoudt voor jou. Je hebt wel gezocht, maar kan ‘m niet vinden.

KLAAR MET JE LEVEN LEVEN VOOR ANDEREN? VIND JOUW FUCK YEAH, LEEF VOLUIT MET PASSIE EN STOP MET ZELFCENSUUR.

Na deze cursus weet jij precies waar jij gelukkig van wordt en voelt eindelijk weer die passie die je als zorgeloos kind ook voelde.

Find Your Fuck Yeah is een 2-weekse audiocursus waarin we samen op zoek gaan naar jouw passie: datgene waar jij van áán gaat. Aan de hand van neurowetenschappen, diepe visualisatie en een beetje astrologie gaan we jouw missie ontdekken.

 

Over een maand weet jij éxact wat jouw Fuck Yeah behelst en weet je hoe jouw roadmap eruitziet naar die Fuck Yeah daadwerkelijk gaan leven.

GEBRUIK CODE FYFY VOOR 40% KORTING

Liefs,

Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *