Transits unlocked

Wat transits jou vertellen..

Al die tekens, huizen en aspecten… Hallo errors en overwhelm! En dan ook nog Transits? HELP!! Misschien denk je wel: “Transits? Nooit van gehoord.” Maar wat als ik je vertel dat de kans groot is dat je er stiekem al een beetje mee werkt? Hoe kunnen Transits ons dagelijks leven beïnvloeden? Let’s find out!!

Back to basic

Wat betekent het eigenlijk als we praten over Transits? Als we het hebben over Transits, bedoelen we de huidige of toekomstige posities van de planeten om ons heen. Je kunt een screenshot nemen van hoe de planeten stonden op het moment van je geboorte, maar je kunt ook kijken naar hoe de planeten op elk willekeurig moment in de toekomst staan. Elke planeet volgt zijn eigen pad rond de zon met een unieke snelheid. Met Transits plaats je als het ware de huidige stand van de planeten als een extra laag over je geboortehoroscoop. De planeten nemen dan een specifieke positie in ten opzichte van je geboortehoroscoop, misschien in een bepaald huis of ze vormen een aspect met een van je geboortehoroscoop plaatsingen.

Wat nou als ik je vertel dat jij hier al heel lang mee werkt? 

Ja echt! Misschien doet het woord ‘volle Maan Transits’ wat rinkelen? De kans is groot dat je dit weleens via mijn nieuwsbrief of social media voorbij hebt zien komen. (en anders zou ik NU abonneren op de nieuwsbrief, cause you’re missing out😉). In mijn nieuwsbrief noem ik thema’s die je het beste kan manifesteren of loslaten, afhankelijk van de positie van de nieuwe of volle Maan in jouw geboortehoroscoop. Dit combineer ik vervolgens met de huisplaatsing. Ik geef bijvoorbeeld aan dat de nieuwe Maan op zes graden van Ram valt. Hiermee zoek je dan op waar die plek in jouw geboortehoroscoop is, zodat je kunt aflezen in welk huis de nieuwe Maan voor jou valt. Wanneer je dus de positie van de nieuwe Maan of volle Maan in jouw persoonlijke geboortehoroscoop opzoekt, ben je stiekem al bezig met het werken met een Transits.

De magie van Transits voor iedere planeet

Er geldt dat hoe langzamer een planeet beweegt, hoe sterker de uitwerking van zo’n Transit is. Je kijkt bij een Transit bijvoorbeeld naar oké, in welk huis loopt die planeet nu voor mij en maakt die planeet nog aspecten met plaatsingen uit mijn chart? Iedere planeet heeft namelijk zijn eigen onderwerpen die regeert, net als ieder teken en net als ieder huis. Als je al die elementen bundelt, ontstaat er een volledig overzicht van de onderwerpen en thema’s die op een gegeven moment voor jou relevant kunnen zijn. Dat verklaart misschien ook meteen waarom je soms hartstikke lekker gaat op je financiën bijhouden en opeens uit het niets besluit om al je inkomsten en uitgaven in een Google Sheet bij te houden. Of dat je op bepaalde dagen het heerlijk vindt om lekker aan je huis of je kamer te rommelen, terwijl dat voorheen maandenlang niet aan de hand was. Het wordt extra persoonlijk en uniek omdat je jouw eigen specifieke geboortehoroscoop in lijn brengt met deze planetaire bewegingen.  Bijvoorbeeld, als Jupiter momenteel door Ram reist, bevindt het zich in mijn tweede huis, terwijl het zich in jouw geval misschien in het achtste huis bevindt.

OPTIMAAL MANIFESTEREN = MEEBEWEGEN MET DE ENERGIE DIE ER AL IS

Alles komt en gaat en komt wellicht weer nog een keer terug en dat is tegelijkertijd ook het mooie aan werken met transits. Voor mij betekent het werken met transits dat er geen haast is, omdat elk onderwerp vanzelf in ons leven naar voren komt.  Zodra we leren om die timing te herkennen en om die timing te voorspellen en aan zien komen, kunnen we kansen uit de lucht gaan plukken. 

Wil jij ook de astrologie in kunnen zetten voor jouw planning, doelen en manifestaties? Les krijgen van iemand (aka me) die complexe materie ZONDER abracadabra uitlegt? Zonder errors of overwhelm de juiste energie op het juiste moment grijpen? Dan is de cursus In Transit voor JOU! In deze online cursus ontdek je de kracht van transits en leer je die lezen én toepassen op jouw manifestaties. Zet de planeten in voor jouw doelen, planning en in je dagelijks leven en maak gebruik van de energie die er al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *