- De basics van moderne astrologie -
Pre-order het boek nu en ontvang een gratis fluoriet hanger!
Wil jij ook:

Ontdekken wat de planeten, tekens en huizen betekenen?

Jezelf beter leren kennen en zo betere keuzes kunnen maken die bij jou passen?


Eindelijk ontdekken wtf een maansknoop, Kreeft en driehoeksaspect betekent?

Leer de basics van moderne astrologie in begrijpelijke taal met The Art of Astrology!
"Ik heb zelf trainingen en cursussen gedaan op het gebied van astrologie (eeuwige student inderdaad), maar jij laat alles zó mooi en praktisch samenkomen.

Precies wat ik nodig had op dit moment!"
- jelke holistic

Kreeften, noordelijke maansknopen, opposities…

Astrologie kan behoorlijk overweldigend zijn. Zeker in het begin van jouw astrologische reis. De birth chart lijkt op hogere wiskunde en er zijn lijsten vol verschillende termen met hun eigen betekenis. Waar begin je dan überhaupt? I got you! Precies om deze reden heb ik dit boek samengesteld; een praktisch, begrijpelijk, modern en good-looking handboek dat jou stap voor stap begeleidt op jouw astrologische reis.

Een praktisch naslagwerk wat je de komende jaren keer op keer erbij pakt om op te zoeken wat planeet x, huis y en sterrenbeeld z ook alweer betekent. Dus als je niets van astrologie afweet en net als ik destijds niet verder kwam dan de horoscoop in de Vogue: je bent op de juiste plek hier!

Ik ga je stap voor stap meenemen door de facetten van astrologie die je nodig hebt om jouw birth chart te lezen. En ik zou Jess niet zijn als ik dat niet op een beeldende en visueel aantrekkelijke manier zou doen.
Inhoud van het boek:
Hoofdstuk 1: de basis van astrologie

Hoofdstuk 2: de birth chart

Hoofdstuk 3: de planeten

Hoofdstuk 4: de tekens

Hoofdstuk 5: de huizen

Hoofdstuk 6: de aspecten

Hoofdstuk 7: de samensmelting

Dit boek bevat alle kennis die je nodig hebt om jou birth chart te kunnen lezen en de kunst van astrologie te ontdekken!
The Art of Astrology bundels
met journal
Koop The Art of Astrology met een luxe notitieboek.

Waarin je al je opgedane astrologische kennis kunt noteren.met cursus
In maart 2023 lanceer ik mijn online cursus In Transit, waarin je leert manifesteren met de planeten aan de hand van transits.

Je kunt nu al een plekje kopen tegen een hoge korting i.c.m. het boek.

Dan krijg je levenslang toegang tot de cursus, het boek The Art of Astrology en een gedrukt werkboek voor In Transit wanneer we in maart beginnen.
Neem alvast een kijkje in het boek en de journal!
Over de auteur
"Ik weet nog goed dat ik voor het eerst mijn eigen birth chart zag via een app op mijn telefoon.

Die birth chart is een screenshot van het zonnestelsel, genomen op de exacte tijd dat je geboren bent, vanuit jouw geboorteplaats.

Ik was overweldigd door alle symbolen, nummers en lijnen. Ik wist m’n God niet waar ik moest beginnen, maar ik voelde ook meteen: hier wil ik induiken.

Astrologie bracht me het zelfbegrip waar ik heel mijn leven op zoek naar was. Het gaf me waardevolle zelfkennis, kennis die op dat moment even zoek was geraakt. Door een burn-out was ik destijds mijn gevoel van identiteit verloren.

Met de hulp van mijn huisarts, de praktijkondersteuner en later een psycholoog begon ik met helen. Ik ging op zoek naar houvast en probeerde mezelf terug te vinden met behulp van therapie, meditatie, sport, manifesteren en astrologie.

De maan wekte mijn interesse en ik begon mezelf af te vragen wat er nog meer te ontdekken viel binnen de astrologie. Dus bestelde ik een aantal astrologieboeken, downloadde een aantal apps en besloot ik verschillende astrologen te gaan volgen op social media.

Ik leerde mezelf weer opnieuw kennen na mijn burn-out. Astrologie leerde me dankbaar zijn voor alle kwaliteiten die ik bezit, ook de kwaliteiten die ik eerst als ‘minder leuk’ of ‘minder krachtig’ bestempelde.

Het leerde me werken met datgene wat ik al in me heb en ontwikkelen wat ik van nature minder onder de knie heb. Hoe meer ik te weten kwam over mijn eigen birth chart, hoe meer bevestiging en begrip ik vond voor mezelf.

Mijn astrologische ontdekkingstocht was een reis naar meer eigenwaarde. Ik werd liever voor mezelf. En dat was precies wat ik nodig had op dat moment."
Pre-order het boek nu en ontvang een gratis fluoriet hanger!
Het wordt tijd dat iedereen toegang krijgt tot astrologie in begrijpelijke, moderne en heldere taal.

Het wordt tijd dat jij de kunst van astrologie ontdekt.

Jouw astrologische ontdekkingsreis begint nu.

The Art of Astrology journal

The Art of Astrology - journal is dé plek waar jij al jouw magische inzichten gaat opschrijven.

- Prachtig vormgegeven hardcover

- 240 pagina's

- Fijn schrijfbaar papierIn Transit cursus

De combinatie van slim astrologie inzetten, je manifestaties en doelen timen met de planeten, een duidelijk doel en manifesteren zorgde ervoor dat ik meerdere dromen tastbaar maakte in no time.

En dat is precies wat ik je ga leren in mijn astrologiecursus, In Transit. Dit programma komt in het eerste kwartaal van 2023 en neemt je mee in de wondere wereld van transits en leert je hoe je manifesteert met de planeten.

Als je The Art of Astrology onder de knie hebt, heb je alle kennis die je nodig hebt om door te kunnen stromen naar deze cursus.

Je kunt nu al je plekje claimen met korting.