Stappenplan voor succes

Je visionboard leven inblazen..

In een wereld vol deadlines en onvermijdelijke maandagochtenden is het soms moeilijk om je doelen achterna te gaan. We hebben allemaal die momenten waarop we dromen van het veroveren van de wereld, maar dan worden we weer herinnerd aan de was die nog moeten worden opgevouwen en de kat die vastzit in de gordijnen. Of je nu droomt van het schrijven van de volgende bestseller of gewoon het bereiken van de perfecte work-life balance (met genoeg tijd voor Netflix en snacks), het begint allemaal bij het hebben van een ambitie.

Jouw levende bewijs

Afgelopen jaar heb ik zoveel doelen behaald. Een nieuw kantoor, een workshopruimte, een vast plekje voor selfcare, een hoger inkomen waar de belastingdienst een beetje zenuwachtig van wordt, en ja, ik werk zelfs minder. En nee, het is geen magic – ik heb gewoon een flinke dosis ambitie. Ik neem je mee in de essentials die je nodig hebt om jouw 2024 ambitie waar te maken.

Let’s be honest

Om meteen met de deur in huis te vallen, doelen bereiken is als het vinden van de perfecte outfit voor een date: niet altijd makkelijk, soms frustrerend, maar uiteindelijk is het het waard. Je doelen bereiken kan (en mag) best moeilijk zijn. Maar het proces en wat je ervoor nodig hebt is eenvoudig. Waarom kan ik nou doel na doel dan alsnog afvinken? Simpel: ik heb altijd een ambitie. Ik weet altijd waar ik naartoe beweeg, of het nu om de komende week, de komende maand, het komende jaar of zelfs de komende tien jaar gaat.

the key voor het behalen van jouw doelen

Het is echt niet alleen het hebben van ambitie die ervoor gaat zorgen dat jij je doelen behaald (was het maar zo makkelijk). Het vereist een goed plan en voortdurend zelfvertrouwen. Dus, wat is mijn geheime recept? Het is een combinatie van: 

  • Het vinden van de juiste doelen die bij jou passen. 
  • Technieken om die doelen stevig in je brein te verankeren. 
  • Een systeem dat ervoor zorgt dat je consequent de juiste stappen zet om jouw doel te bereiken.

DE WELBEKENDE VISIONBOARD: DO OR DON’T

First of all, als jij voor 2024 een visionboard hebt gemaakt, YOU GO!! Even kleine check-up, weet je nog waar die ligt? Hangt die mooi in je slaapkamer zodat je jezelf er elke dag aan kan herinneren of loopt ie al te verstoffen ergens achter de bank? Want ja, we kennen dit gevaar allemaal: een vision board maken in januari en er vervolgens niets meer mee doen. 

Gelukkig ben ik hier om je te vertellen dat je doelen bereiken meer is dan alleen een mooi plaatje neerzetten.

Ik brainstorm over tactieken, werk strategieën uit, teken de stappen uit van A naar B en vertaal dit alles naar mijn wekelijkse to-do’s en planning. Zo zet ik stap voor stap mijn doelen in beweging. Keer op keer op keer…

En speciaal hiervoor heb ik dé Astro & manifest planner ontwikkeld. MAAR aangezien deze binnen no-time uitverkocht was, kun jij je nu alvast aanmelden voor de wachtlijst van de planner voor 2025!! Een planner met daarin alles wat je nodig hebt om jouw doelen te vinden, formuleren en behalen. Met handige trackers, systemen en oefeningen. 📅  En een vleugje astrologie voor de magic touch 🪐 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *