Replay: New Moon Session

Oké super tof en interessant deze nieuwe maan sessie....

Maar hoe zoek ik op waar de nieuwe of volle maan in MIJN geboortehoroscoop valt én weet ik welke doelen ik wanneer kan stellen?

Met mijn cursus Moon Method maak je jouw doelen moeiteloos realiteit met de kracht van de maan. In deze cursus met praktische workshop én toolbox neem ik je aan de hand mee door de wondere wereld van de maancyclus. Na dit programma weet jij éxact hoe je stapsgewijs jouw doel realiteit kunt maken met behulp van de maan. Je leert de cyclus van de maan inzetten om jouw doel te vinden, voelen en bereiken.

Moon Method

Leer hoe jij kan zien wat je het beste kan aantrekken en loslaten, iedere maancyclus opnieuw

Na deze cursus weet jij exact hoe je jouw doel kunt bereiken met behulp van de maan.

In deze cursus leer je:

Reviews:

De doelen die ik bereikte met behulp van de maan

Jaren geleden besloot ik mijn astrologische kennis samen te voegen met maanrituelen die ik deed. Wat er toen gebeurde...

Ik kreeg zoveel meer inzicht in waar ik mee te maken had die maand, waar ik me het beste op kon focussen en welke zaadjes ik het beste kon planten. En dat zorgde voor amazing resultaten.

Ik heb mijn oude maan journals er even bij gepakt:
En yes, je mag me DM'en voor screenshots 😉