Replay college ondernemen & manifesteren

Wil je samen met mij jouw bad-ass business bouwen?

Deze zomer start ik met een selectief groepje (beginnende) ondernemers aan een gloednieuw traject. Wat we gaan doen is kijken naar hoe je jouw Fuck Yes (jouw passie/missie) daadwerkelijk gaat leven en in je business terug gaat brengen. We maken samen een custom stappenplan met jouw next steps tijdens een livedag bij mij op kantoor. Super concreet & praktisch, hoe ga je nou (verder) aan de slag als ondernemer? Daarna krijg je een aantal weken coaching via WhatsApp van mij om stappen te zetten en kom je in een WA groepje met de rest om elkaar aan te moedigen en accountable te houden.

Iets voor jou? Plan een vrijblijvende call met me in. Dan kijken we samen of dit passend voelt voor jou nu.


DM me op Instagram of mail me jessica@attractit.nl