De deuren voor de reading gaan in het najaar weer open!

Als eerste toegang krijgen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt als eerste early access!

Een boek dat gaat over JOU

Ontdek de astrologie van jouw manifestatiekracht

De Power within reading is een unieke astrologische reading op maat, speciaal gemaakt voor jou. Een uniek boek, er is er immers maar 1 van net als jij, wat je kennis laat maken met jouw innerlijke kracht aan de hand van de 5 Power plaatsingen in de astrologie.

Met deze reading hoe jij het beste manifesteert, wat je ambities zouden kunnen zijn en waar jouw aantrekkingskracht ligt. Je krijgt een inkijkje in hoe jouw manifestatiekracht astrologisch gezien werkt en wat je met deze plaatsingen kunt doen om die kracht te versterken.

Zij gingen je voor:

Herken jij dit?

Je vindt astrologie, en eigenlijk alles waarmee je zelfkennis opbouwt, mega interessant. Je vreet het allemaal op. Geweldig om jezelf steeds beter te leren kennen. En al helemaal met astrologie, omdat het zo'n fijn veelomvattend systeem is. Sinds je in contact kwam met astrologie ging er een wereld voor je open.
Maar die wereld... Is me ook nogal overweldigend.
I know. Astrologie leren is nogal een opgave. Al die verschillende termen, lagen en symbolen. Mijn hemel! Hoe de fuck ga je dat allemaal leren.

En dan hebben we het nog niets eens over manifesteren gehad. Want ook daar ben je een *tikkeltje* verslaafd aan. Love it, same here babe. Maar ook daarin valt zo ontzettend veel te ontdekken. Zoveel technieken, rituelen en momenten die je kunt pakken. Hoe zie je nou in welke elementen voor jouw unieke persoonlijkheid werken?

Het enige antwoord: tijd. En als er iets is wat we niet in overvloed hebben is het wel tijd. Hoe goed we ook kunnen manifesteren.

Hoe fijn als iemand die tijdlijn voor je verkort?

En je jouw unieke manifestatiehandleiding op basis van jouw birth chart aanreikt?
Dat is exact wat de Power within reading je biedt. Gemaakt door een astroloog, dus je hoeft net langer zelf in die plaatsingen te duiken. Plus, tijdens het lezen pik je ook nog eens het een en ander op over het interpreteren van geboorteplaatsingen én transits.

Je krijgt inzicht in hoe jij het beste manifesteert, wat jouw unieke krachten zijn en waar jouw aantrekkingskracht ligt.

We zijn namelijk allemaal uniek. Iedere birth chart is anders. En daarmee is onze manifestatiekracht dat ook.

"Als je jezelf nou echt een heel mooi cadeau wilt geven, geef jezelf dan een Power Within reading!"

- Ilse

Ontdek jouw innerlijke (manifestatie)kracht

Een persoonlijk boek dat gaat over jouw astrologische power- en manifestatie plaatsingen.

Deze reading krijg je gedrukt als hardcover A4 boek, met jouw naam op de cover.

Ik neem jouw astrologische geboortehoroscoop door en vertel je hoe jij het beste manifesteert, waar jij van nature goed in bent, wat je doelen zouden kunnen zijn en waar jouw aantrekkingskracht ligt. 

 

Dat doe ik door te kijken naar jouw Mars (ambitie), Venus (aantrekkingskracht), Jupiter (geluk & overvloed), Midhemel (roeping) en noordelijke maansknoop (zielsmissie).

 

In het boek lees je een uitgebreide omschrijving van deze vijf plaatsingen en vertel ik je hoe je deze informatie in de praktijk kunt brengen. 

 

Ik geloof heilig in astrologie als empowerment tool en wil je met deze reading je eigen kracht laten inzien. 

Website foto's (37)
Website foto's (38)

Je krijgt:

€199 of 3x €67

Verkrijgbaar in 5 design varianten

Er past er altijd een bij jouw interieur

Ik weet nog zo goed het moment dat ik astrologie ontdekte

Via verschillende Instagramaccounts leerde ik te werken met de maancyclus, waarbij ik doelen stelde met nieuwe maan en zelfreflectie deed met volle maan. Via die weg kwam ik bij een klein onderdeel van astrologie terecht, wat me bijzonder veel houvast bood en meteen resultaat gaf. De maan wekte mijn interesse en ik begon mezelf af te vragen wat er te ontdekken viel binnen de astrologie.


Dus bestelde ik een aantal astrologieboeken, downloadde een aantal apps en besloot ik verschillende astrologen te gaan volgen op social media. Ik leerde mezelf weer opnieuw kennen na mijn burn-out.
Dat leerproces ging bij mij, helaas, niet zonder misstappen.
Astrologie leerde ik destijds met behulp van vaak ouderwetse boeken, incorrecte internetbronnen en vage apps die achteraf onjuist bleken te zijn.

Zo dacht ik dankzij de Co-Star app heel lang een bepaalde astrologische plaatsing te hebben. Totdat ik de juiste bron vond en die plaatsing onjuist bleek te zijn.

Ik vroot astrologie op

Ondanks een hoop misstappen in mijn eigen astrologische ontdekkingstocht, bleef de honger naar astrologie aanwezig.


Jarenlang ploos ik allerlei boeken uit over het onderwerp, sprak ik met mede-astrologiefans en boekte ik readings bij erkende astrologen. Gaandeweg werd de liefde voor astrologie zo diep, dat ik mijn kennis graag wilde delen en besloot te investeren in een opleiding aan de Faculty of Astrology in Londen. Een opleiding van anderhalf jaar, waar bekend astrologen Liz Greene en Robert Hand hebben gestudeerd.


En al die kennis deel ik graag met je in deze reading. Zodat jij ook ontdekt hoe Jupiter je helpt geluk creëren. Hoe Mars zijn ambitie kenbaar maakt in jouw birth chart. En hoe jij het beste manifesteert op basis van jouw unieke birth chart.

"De manier hoe Jessica het brengt is super. No bullshit, no nonsens. Gewoon recht vooruit de aanpak. Weten wat je kan en wat je in je mars hebt zonder er zweverig over te doen.

Als ik vragen heb over de nieuwe maan of over hoe ik op een bepaald iets reageer... Gewoon vlug het boek erbij nemen. Het is een boek dat ik bij elke volle, nieuwe maan bovenhaal en waar ik nog steeds van geniet."

- Lieselotte

Dit staat er allemaal in het boek:

Website foto's (45)

€199 of 3x €67

Ik neem jouw astrologische geboortehoroscoop door en vertel je hoe jij het beste manifesteert, waar jij van nature goed in bent, wat je doelen zouden kunnen zijn en waar jouw aantrekkingskracht ligt. 

 

Hiervoor kijk ik naar je Venus, Mars, Jupiter, Noordelijke maansknoop en de Midhemel (MC). Deze plaatsingen onthullen jouw manifestatiekracht en geven aan hoe jij jouw volledig potentieel kan unlocken. Ik geloof heilig in astrologie als empowerment tool en wil je met deze reading je eigen kracht laten inzien.

Website foto's (49)

Meet your astrologer

Ik weet nog zo goed dat ik voor het eerst mijn eigen birth chart zag via een app op mijn telefoon. Ik was overweldigd door alle symbolen, nummers en lijnen. ik wist m'n God niet waar ik moest beginnen, maar ik voelde ook meteen: hier wil ik in duiken.
Astrologie bracht me het zelfbegrip en -compassie waar ik al heel mijn leven op zoek naar was.
Het gaf me waardevolle zelfkennis. Mijn astrologische ontdekkingstocht was een reis naar meer eigenwaarde. Ik werd liever voor mezelf. En dat was precies wat ik nodig had op dat moment.

Dit is nu zo'n 5 jaar geleden. Ik startte met zelfstudie en las alles wat los en vastzit over astrologie. Ik boekte readings bij erkende astrologen en leerde zo nog meer.

Toen ik Attract It startte wist ik dat ik ook een stukje astrologie mee wilde nemen in het teachen van manifesteren. Dus besloot ik mijn kennis te formaliseren middels een opleiding van 1,5 jaar aan The Faculty of Astrological Studies te Londen.

Eerdere ervaringen:

Een gids over jouw eigen manifestatiekracht

Om jezelf aan je eigen kracht te herinneren.