Hi, ik ben Jessica,

Eigenaar én auteur van het gelijknamige boek Attract It. Manifesteren ontdekte ik toen ik herstelde van mijn burn-out. Toen ik manifesteren ontdekte en begon toe te passen, ging er een wereld voor me open. Wat ik het mooiste vond: het is zo mooi in haar eenvoud. 

Ja, de onderliggende wetenschap en theorieën zijn ingewikkeld. Het is heel boeiend, maar soms is het ook hoofdpijnmateriaal. Door het onderzoek dat ik de afgelopen jaren heb gedaan ben ik erachter gekomen dat mijn geloof in manifestatie gegrond is. Verschillende psychologen, neurologen en andere wetenschappers bewijzen dat de wet van aantrekkingskracht geen bijgeloof is, maar daadwerkelijk voor verandering in ons brein, en daarmee ons leven zorgt. Maar het manifesteren zelf is eigenlijk vrij simpel. Toen ik dat ontdekte, wilde ik dat met zoveel mogelijk mensen delen. Dat werd mijn missie.

Ik benader manifesteren daarom zowel vanuit de spirituele kant, als de wetenschappelijke zijde. Beiden zijn voor mij even belangrijk. 

Manifesteren is eigenlijk een heel eenvoudig concept. De wetenschap erachter is misschien ingewikkeld, maar manifesteren is dat helemaal niet. Ik vind dat dit kennis is die iedereen zou moeten hebben. Daarom heb ik het voor mezelf in een korte, krachtige formule gegoten. Een formule bestaande uit vier onderdelen, ambitie, loslaten, dankbaarheid en manifesteren, resulterend in magie.

Ik wil jou helpen met het ontdekken van jouw manifestatiekracht. Want die kracht, die heb je al. Net als ik.

Liefs, Jess