Op zoek naar je droom

+ gedachte experiment

Stel je voor, je wordt elke dag wakker en hebt duidelijk voor ogen wat jouw doel is. Je weet welke stappen je moet nemen in het leven die jou de juiste richting op sturen. Het achterhalen van deze droom is iets waar we allemaal over praten, maar vaak niet weten waar we moeten beginnen. In deze blog gaan we dieper in op dit onderwerp en help ik jou naar het achterhalen van dié ene droom. 

Disclaimer

Het waarmaken van jouw droom hoeft echt niet een DRAS-TI-SCHE ommezwaai zijn. Je hoeft niet meteen naar Zuid-Spanje te vliegen om daar je droomkasteel te gaan bouwen met wijngaard. Stap 1 is namelijk een stukje zelfreflectie in je huidige leven. Stel jezelf vragen als: doe je nog steeds wat je echt wilt doen? Ben je betrokken bij activiteiten die je graag doet? Waar wordt je enthousiast van? Misschien kom je er na even over nadenken erachter dat je je eigen onderneming wilt starten in homemade taarten of je wilt liever werken als een digital nomad en de hele wereld over reizen. Of wie weet, blijft dat idee van vloeiend de Franse taal kunnen spreken toch aan je knagen? 

Wat zou je het allerliefste willen doen?

Stel, ALLES was mogelijk. Geld en of praktische hindernissen doen er even niet toe. Wat zou je dan het allerliefste willen doen? Deze vraag daagt je uit om echt diep te gaan en te bedenken wat ons hart écht wil. Wat het ook is, die vraag opent de deur naar een wereld van onbeperkte mogelijkheden, waar je eerder misschien nog niet over na hebt gedacht. 

visualiseer je droomdag

Time to dream away bby.. Stel je voor dat je de perfecte dag zou kunnen beleven, precies zoals jij het wilt. Je wordt wakker in een warm en knus bed, volledig uitgerust en klaar om de dag te omarmen. Je stapt uit bed en ziet de stralen van de ochtendzon al door je gordijnen heen komen. Maar wat zie je als je die gordijnen open doet? Woon je in de stad of zie je alleen maar groene grasvelden? Wat voor geluiden hoor je om je heen? Je geniet van een heerlijk ontbijt, precies zoals je het lekker vindt. Hierna ga je door met je werkdag. Moet je ergens heen of werk je vanuit huis? Hoe ziet voor jou de ideale werkdag eruit? Wat het ook is, visualiseer die droomdag maar eens. Voel de opwinding, de vrijheid en de voldoening die het met zich meebrengt. En bedenk dan, waarom zou deze droomdag niet werkelijkheid kunnen worden?

GET OUT OF THAT COMFORTZONE

Je hebt hopelijk nu al iets meer in beeld wat jouw grote dromen zijn. Vind je het nog steeds lastig? Dan is het nodig om buiten je comfortzone te treden en verschillende interesses en mogelijkheden te verkennen. Probeer nieuwe dingen uit, neem deel aan activiteiten die je interessant vindt, en wees niet bang om risico’s te nemen. Door je horizon te verbreden, kun je nieuwe passies ontdekken die je dichterbij je droom brengen.

LET THE JOURNEY BEGIN

Het achterhalen van je droom is een journey vol ups en downs, maar het is belangrijk om gedreven te blijven en in jezelf te geloven. Wees volhardend en laat je niet ontmoedigen door tegenslagen. Dus ga op pad, onderneem dingen en laat je droom werkelijkheid worden. Onthoud dat het nooit te laat is om je passies na te jagen en misschien wel die kinderdromen die je altijd al hebt gehad realiteit te maken.

Laat mij je helpen met het achterhalen van die droom EN deze werkelijkheid maken! In de cursus Finding Your Fuck Yes stop je eens en voor altijd met leven voor anderen of ‘omdat dat nou eenmaal hoort’. Je gaat je eindelijk zeker voelen over jouw pad. Je twijfelt niet langer over je missie, maar weet dondersgoed waar jij gelukkig van wordt en voelt eindelijk weer die passie die je verdient te voelen. Over een maand kan jij al éxact weten wat jouw Fuck Yes behelst en weet je hoe jouw roadmap eruitziet naar die Fuck Yes daadwerkelijk gaan leven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *