Ook een bad-ass business?

I am here to help you!

Heb jij ook die waanzinnige droom om een eigen bedrijf uit de grond te stampen? Een bedrijf waarin je moeiteloos verkoopt en écht doet waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Waarin je anderen helpt en impact maakt, zonder te verzuipen in een zee van keuzes?

Jouw grootste wens

Laten we eerlijk zijn, je wilt niet alleen jezelf helpen, maar ook anderen. Jij bent hier om de wereld een beetje mooier te maken. Misschien wil je mensen inspireren, hen helpen hun dromen te verwezenlijken of een positieve verandering teweegbrengen in hun leven. Of je nu een product verkoopt dat het dagelijks leven makkelijker maakt, een dienst aanbiedt die mensen gelukkiger maakt, of kennis deelt die anderen vooruit helpt – jouw doel is duidelijk: impact maken.

omzet draaien zonder overwhelm

Ja, omzet draaien is ook een dingetje. We kunnen er niet omheen: geld verdienen is een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf. Je hebt rekeningen te betalen, dromen te realiseren en een leven te leiden dat financieel comfortabel is. En als je om je heen kijkt, zie je overal voorbeelden van ondernemers die het voor elkaar lijken te hebben. Je scrollt door social media en ziet de ene na de andere ondernemer die klanten binnenhaalt alsof het niets is. Overal waar je kijkt, lijkt het alsof iedereen je om de oren slaat met omzetcijfers. Vooral dat magische getal van 10K per maand, dat bijna een soort heilige graal is geworden in de ondernemerswereld. Het lijkt alsof iedereen het haalt, alsof het de norm is en jij denkt bij jezelf, “Hallo, ik wil dat ook! Waar blijft mijn 10K-maand?”

de vrijheid van ondernemen

Jij wilt ook die vrijheid van ondernemen nu écht ervaren. Een strak aanbod hebben en dat verkopen aan je droomklanten. Maar hoe doe je dat zonder te verdrinken in keuzestress? Wat nou als ik je vertel dat dat mogelijk is? Drie jaar geleden besloot ik om fulltime te gaan ondernemen. Met mijn eerste bedrijf, Studio Contrast, had ik al snel een steady inkomen en geweldige klanten. Een paar maanden later kwam Attract It erbij en inmiddels ben ik ook al bezig met bedrijf nummer drie en vier. Starten met bedrijven? Been there, done that, en ik weet precies hoe het werkt voor verschillende doelgroepen. 

een kijkje in mijn resultaten

Nu, drie jaar later, kijk ik terug op een nogal epische ondernemersreis: 

🚀 Ik draai dikke omzetmaanden met Studio Contrast (steady 20K met uitschieters naar 30K, baby!). 

🚀 Klanten komen naar míj toe in plaats van andersom (ja, dat is wat aantrekken betekent).

🚀 Ik lanceer product na product. 

🚀 En het allerbelangrijkste: ik vind mijn werk echt oprecht MEGALEUK. 

Ik wil jou helpen om dit ook te bereiken. Met een bedrijf dat je op jouw eigen, unieke manier leidt. Vanuit rust, ruimte en ontspanning een custom plan maken voor jouw (toekomstige) droom business.

Dit aanbod is speciaal voor jou, starter. Als je nog geen duidelijk aanbod hebt, net van plan bent om te beginnen of net gestart bent als ondernemer, dan is dit jouw moment. Wil je hier meer over weten? DM mij met “ACCELERATE” en ik geef je alle informatie om jouw bedrijf van 0 naar 100 te laten gaan, met snelheid, zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Let’s do this!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *