power up: a fresh new start

Weten wat de fuck jij wilt

Is de sleutel in het manifesteren van jouw missie

Je herkent dit vast wel: soms heb je van die momenten dat je echt even niet weet wát je nou wilt. Je bent even niet in je hum, er is iets gebeurt waardoor je leven op z’n kop staat of je bent jezelf even kwijt. Lastig, want manifesteren draait natuurlijk om weten wát je dan wilt manifesteren. Zonder die informatie wordt manifesteren gewoonweg… moeilijk. Alsof je een ijsje gaat bestellen, maar niet weet welke smaken je wilt. In deze blog mijn tips om toch te achterhalen welke smaak je wilt hebben.

WAT TE DOEN ALS JE NIET WEET WAT JE WILT MANIFESTEREN

First off: dit is een super natuurlijk proces wat ons allemaal overkomt. We hebben echt allemaal wel eens zo’n moment dat we niet weten wat we willen. We zijn constant in verandering, aan het groeien, dus het is echt niet gek om het soms even niet te weten.

Ik had het zelf afgelopen januari nog. Ik vond m’n werk even echt niet leuk door gekke omstandigheden, twijfelde of ik wel het juiste pad aan het bewandelen was en wist even niet hoe ik dat kon veranderen. Ik wist niet wat ik nou wilde: moest ik mijn bedrijf anders inrichten, iets anders gaan doen of meer focussen op Attract It i.p.v. mijn andere bedrijf? Ik wist het even niet meer. Op zo’n moment vind ik manifesteren ook heel lastig. En laat ik de manifestatietechnieken en -rituelen even voor wat ze zijn, zodat ik eerst de tijd en ruimte kan nemen om weer te vinden wat ik nou wil.

"Dat is echt waar manifesteren begint: haarscherp hebben wat jij wilt. En honestly, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. "

En honestly, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak als we niet weten wat we willen, zitten we in een lastige situatie. We proberen los te breken van de verwachtingen van anderen bijvoorbeeld. Of er iets gebeurd waardoor onze stabiele basis onder onze voeten is verdwenen. Of we voelen ergens diep van binnen dat we iets willen, maar dat is o groot en zo ver weg dat we dat niet durven uit te spreken, zelfs niet naar onszelf. We zijn vaak onszelf even kwijt als we niet weten wat we willen.

Daarom begint ontdekken wát je wilt bij weten wíe jij bent. Vaak zit een heel groot deel van het antwoord op de vraag: wat wil ik? In: wie ben ik? Teruggaan naar de basis:
Wie ben ik? Wat maakt mij mij? En hoe kan ik nog meer mijn unieke persoonlijkheid ownen, delen en laten zien?

Niet weten wat je wilt heeft vaak te maken met jezelf kwijt zijn of jezelf niet durven zijn. Dus op die momenten is jezelf herontdekken key. Zelfkennis baby!

Wat ik daarvoor inzet zijn een heleboel tried & tested diagrammen en oefeningen. The wheel of life, het Ikigai-model… En zo zijn er nog tal van bekende oefeningen en opdrachten op te namen die een basis hebben in de psychologie of andere (gedrags)wetenschappen.

Al die tools, die ikzelf ook graag inzet (ja nog steeds) en deel in mijn cursussen om te vinden wat je nou exact wilt manifesteren heb ik verzameld in een prachtig manifestatie werkboek: Power Up 💥

DE BEGELEIDING DIE JE KUNT GEBRUIKEN  OM TE ONTDEKKEN WAT JIJ NOU ECHT WILT

Begin januari, toen ik er even zo doorheen zat, heb ik zelf dit werkboek ook ingevuld. Ik kwam weer dichterbij mezelf, kon de lastige situatie waar ik in zat even opzij zetten en met een schone blik kijken naar de toekomst.

Een cursist die ook het werkboek aangeschaft heeft, zei dit tegen me:

“Het boek geeft mij veel structuur en dat is juist iets waar ik moeite mee heb. Het is zo fijn om stappen te kunnen volgen”

Dat is precies het fijne aan zo’n werkboek: het geeft je de begeleiding die je nodig hebt om even uit te kunnen zoomen en uit je situatie te kunnen stappen, maar ook alle vrijheid om het rustig en op jouw tempo te kunnen doen.

ONTDEK IN 4 STAPPEN WAT JIJ WILT MANIFESTEREN

Dit werkboek begeleidt je in 4 stappen – Reflect, Discover, Manifest en Commit – door het proces van een nieuwe start maken.

We beginnen met een krachtige reflectie op je huidige situatie. Daarna gaan we aan de slag met jouw unieke doelen vinden, zodat je superscherp hebt wat de thema’s zijn van jouw nieuwe start. Daarna leer je die doelen manifesteren met wetenschappelijk bewezen technieken en maken we de vervolgstappen super helder.

Zet al die ruis maar eens uit. Want dan kom je er ècht achter wat je wilt. Waar je vuur ligt 🔥 En weet je straks exact wat je te doen staat, wat je wilt manifesteren en ook wat je los mag laten.

Het begint met jou. Wat jij wilt. Wie jij bent. Wie jij wilt zijn.

Bestel het boek en je krijgt een prachtige edelstenenset met een flinke dosis manifestatiekracht cadeau bij je bestelling. Beperkte voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *