Moon Manifesting

cursus + workshop + digitaal werkboek

Ontdek hoe jij moeiteloos kunt manifesteren met de maan.

Leer wat jij het beste kunt manifesteren iedere maan opnieuw aan de hand van astrologie. In deze cursus met praktische workshop en werkboek neem ik je aan de hand mee door de wondere wereld van de maancyclus en de invloed van de maan op jouw birth chart. Na dit programma weet jij éxact hoe je alle astrologische informatie uit een nieuwe of volle maan kunt halen en toe kunt passen op jouw eigen birth chart, zodat je precies weet wat je kunt manifesteren.

En dat alles zonder errors of overwhelm. Ik loods je er stap voor stap doorheen.

Trust me, you can do this too!


Reviews van de eerste editie:

Wat nou als je iedere maancyclus opnieuw exact weet wat de planeten voor jou in petto hebben?

Heerlijk om te weten wat jij nu het beste kunt manifesteren en loslaten nietwaar? En je bent niet langer afhankelijk van de posts die je favo astrologen wel of niet online zetten. Je kunt helemaal zelf op een laagdrempelige manier zien wat jij het beste kunt manifesteren of loslaten. Iedere maancyclus opnieuw.

Hoe je dat doet, dat leer ik je in deze cursus.

Geen langdradige dure cursus, maar een paar goede laagdrempelige videolossen, 1 workshop en een praktisch werkboek. Waarin ik je door de stappen loods en er alle ruimte is voor vragen.

Jouw doelen, jouw intenties, jouw manifestaties kun je versterken met de energie van de planeten.

Astrologie en manifesteren zijn twee van mijn favoriete tools die me helpen om mijn doelen te bereiken. Die twee combineren, dat is waar de échte manifestatiekracht ligt.

Alleen... Astrologie is tering overweldigend en ingewikkeld op het eerste gezicht.

Al die tekens, huizen en aspecten... Hallo errors en overwhelm!

Ik snap het, zo stond ik er ook in toen ik voor het eerste mijn birth chart zag. Maar geloof me als ik zeg dat je dit specifieke stukje astrologie heel makkelijk onder de knie kunt krijgen met de cheat sheets die ik met je ga delen tijdens het college en het digitale werkboek wat je krijgt.

Je weet straks precies wat voor thema's er voor jou spelen, iedere maancyclus opnieuw.

Geloof me: ook jij kan dit!

Als je eenmaal door hebt wat de maan je te vertellen heeft en hoe de maan elke keer op een andere manier jouw birth chart aanraakt, gaat er een wereld voor je open. Dit zijn namelijk allemaal hints, die je vertellen waar je nu doorheen gaat en waar jij je focus op mag richten.

Ik neem je stap voor stap mee door het hele proces. Je krijgt de exacte links, tools en tips die ik ook inzet, inclusief handige cheat sheets die je voor al je maanrituelen kunt gebruiken

Moon Manifesting

Leer hoe jij kan zien wat je het beste kan manifesteren en loslaten, iedere maancyclus opnieuw

Na deze cursus weet jij exact hoe je alle astrologische informatie uit een nieuwe of volle maan kunt halen en toe kunt passen op jouw eigen birth chart, zodat je exact weet wat je kunt manifesteren.

In deze cursus leer je:


Reviews van eerdere cursussen

Manifesteren & astrologie combineren, dat is waar de échte manifestatiekracht ligt.

Hoe zou het zijn als je...

Geloof me: ook jij kan dit! You'll feel like an astrologer, trust me.

Dan zou je je doelen moeiteloos manifesteren, door mee te bewegen met de energie waar jij op dit moment doorheen gaat.

Je weet straks exact waar iedere nieuwe en volle maan valt in jouw eigen birth chart en wat voor invloed dit heeft op jouw manifestatiekracht. Hoe de nieuwe en volle maan valt in jouw eigen birth chart geeft allemaal hints naar wat jij nu op dit moment het beste kan manifesteren. En dit is éxact wat ik je ga leren in mijn cursus.

Een kijkje in mijn nieuwe maan manifestaties...

Toen ik net begon met manifesteren, koppelde ik het stellen van mijn doelen en loslaten al heel snel aan de cyclus van de maan. Ik manifesteerde met nieuwe maan en liet los wat me tegenhield met volle maan. Na enkele maanden besloot ik mijn astrologische kennis samen te voegen met maanrituelen die ik deed. Wat er toen gebeurde... Ik kreeg zoveel meer inzicht in waar ik mee te maken had die maand, waar ik me het beste op kon focussen en welke zaadjes ik het beste kon planten. En dat zorgde voor amazing resultaten.

Ik heb mijn oude maan journals er even bij gepakt:
En yes, je mag me DM'en voor screenshots 😉

Inmiddels hebben mijn manifestaties meer en meer te doen met het timen van astrologische cyclussen en gebruikmaken van de energie die er al is, versus alles zelf creëren, trekken en leuren.

En dat kan voor jou ook.

Klaar met in het lukraak intenties opschrijven? Leer moeiteloos manifesteren met behulp van astrologie!

Na dit programma weet jij iedere nieuwe maan opnieuw wat jij het beste kunt manifesteren.

Nu €39 i.p.v. €99

Hi! Ik ben Jessica

Eigenaar én auteur van het gelijknamige boek Attract It. Manifesteren ontdekte ik toen ik herstelde van mijn burn-out. Toen ik manifesteren ontdekte en begon toe te passen, ging er een wereld voor me open. Wat ik het mooiste vond: het is zo mooi in haar eenvoud.

Manifesteren begon voor mij met de maancyclus.

Meteen vanaf het begin dat ik manifesteren ontdekte, vond ik iets wonderbaarlijks in de krachtige combinatie tussen astrologie en manifesteren. Destijds krabbelde ik uit een pittige burn-out en kon ik eindelijk, dankzij leven met de maancyclus weer ruimte creëren voor het manifesteren van behapbare doelen. Wat ik destijds deed was heel simpel: ik stelde kleine doelen met nieuwe maan en liet wat me tegenhield los met volle maan. Gaandeweg werden die rituelen steeds krachtiger, steeds praktischer en werden de resultaten beter en beter.

Ik ontdekte dat de plek waar zo'n nieuwe of volle maan valt in mijn birth chart en de aspecten die de maan maakt met plaatsingen op mijn birth chart me onwijs veel konden vertellen over waar ik op dat moment doorheen ging, maar ook wat ik het beste kon manifesteren. En sindsdien manifesteer ik steeds moeitelozer wat ik wil!

En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik dit college in leven geroepen, na talloze DM's in de trant van "in welk huis vindt deze maan voor mij plaats?" of: "hoe vind ik waar de maan in mijn chart valt?". Dus ik dacht: daar ga ik iets aan doen!

Moon Manifesting op een rijtje

De kracht van de maan

Waarom je wilt manifesteren met de maan

Waarom je de astrologie van de nieuwe maan wilt weten en toepassen op jouw birth chart

Hoe je de astrologie van de maanstand opzoekt

Hoe je opzoekt waar in jouw birth chart een nieuwe maan valt

Hoe je ontdekt wat jij het beste kunt manifesteren met elke nieuwe maan en loslaten met elke volle maan

Moon Manifesting is echt iets voor jou als je...

Je hoeft geen uitgebreide kennis te hebben over astrologie. Ik ga de basis ook behandelen, zodat je zonder overweldiging zelf aan de slag kunt!

Moon Manifesting

Nog vragen? Misschien staat hier je antwoord!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

De workshop duurt anderhalf uur, de lessen in de cursus ongeveer 1 uur.

Is er een betaalplan mogelijk?

Jazeker! je kunt in de check-out kiezen voor achteraf betalen met Klarna of Klarna slice it. Met die laatste betaal je in drie delen.

Klaar met in het lukraak intenties opschrijven? Leer moeiteloos manifesteren met behulp van astrologie!

Ontdek de invloed van een nieuwe maan op jouw birth chart en hoe je daarmee kan manifesteren!

Nu €39 i.p.v. €99

Meld je aan en leer: