My Million Dollar Plan

Ja, je leest het goed. En hoogstwaarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen op mijn Instagram.. Mijn Million Dollar Plan. Er ligt een plan klaar waarmee ik naar de miljoen omzet wil bewegen dit jaar. Onhaalbaar? Misschien. Vet plan? ABSOLUUT!

In deze blog ga ik je hier alles over vertellen; hoe ga ik naar dit doel streven? Hoe zal deze journey eruit gaan zien? Want stel je voor: een toekomst waarin je jouw passie volgt, jezelf uitdaagt en tegelijkertijd financieel succes behaalt.. Voor mij is dit geen droom meer, maar een haalbaar doel met de juiste strategieën en mindset. Ik neem je erin mee.

Stap 1: een duidelijk plan hebben

Het begint allemaal met een visie – een helder beeld van waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken. Zo ben ik begonnen met kijken naar wat mij gelukkig maakt, waar mijn talenten liggen en wat ik komend jaar wil lanceren of uitbrengen. Deze heb ik allemaal op post-its geschreven en georganiseerd op een bord. Hier kijk ik dus vooral naar het stukje ‘op welke manieren ga ik inkomsten kunnen creëren?’. 

Time to get real

Dan wordt het tijd om in de actiemodus te gaan. Ik heb mezelf twee doelen gesteld. Het eerste doel is ambitieus, maar voelt haalbaar genoeg om mijn energie en focus op te richten. Het tweede doel, oh boy, dat is er één waarvan ik denk: OMG, no way dat dat me gaat lukken, MAAR ik ga het wel opstellen en een plan voor maken. Hiermee daag ik mezelf extra uit om grenzen te gaan verleggen dit jaar en uit mijn comfortzone te stappen. Want let’s be honest, als we alleen maar doelen stellen die we gemakkelijk kunnen behalen, dan zullen we nooit echt groeien, toch? Het is eng, het is uitdagend, maar het is ook MEGA exciting! Want wie weet wat voor dingen er kunnen gebeuren als ik mezelf echt uitdaag? Om te werken aan die doelen die me een beetje bang maken, maar mij ook zoveel kunnen brengen als ik ze bereik?

Klein begin, groot succes

Het gaat allemaal om het hebben van een duidelijke aanpak en believe me, dat is eigenlijk best wel simpel. Het draait om het opbreken van grote doelen in kleine stapjes. Het is alsof je een enorme berg beklimt – je kunt niet in één keer naar de top sprinten, toch? Je moet stap voor stap omhoog gaan en elke stap brengt je dichter bij je bestemming.

Wat heb ik dus gedaan? Ik heb gekeken naar welke omzet ik zou moeten gaan draaien per aanbod en hoe ik dat strategisch achter elkaar kan zetten. Hoe groot je doel ook is, ga het opbreken in kleine milestones. Op die manier weet je precies wat je elke maand, elke week of zelfs elke dag moet doen om vooruitgang te boeken. Het geeft je focus en richting, en het helpt je om gemotiveerd te blijven. En voor je het weet, zul je die berg beklimmen en de top bereiken 😉

HET GAAT VEEL VERDER DAN DIE 1 MILLIE

Het is echt niet alleen maar gericht op rijkdom, geld en vermogen. Het gaat ook om mindset en persoonlijke groei. Ik implementeer dat in mijn dagelijkse routines. Sinds januari ben ik bijvoorbeeld begonnen met vroeg opstaan (lees 6 uur ‘s ochtends👀). Ik besteed een stuk meer aandacht aan een goede ochtendroutine, voeding, gezondheid en het omgaan met mijn ADHD.

Al met al is dit dus misschien wel een stukje dat buiten astrologie omgaat. Dit gaat om het combineren van vastberadenheid, strategie en een positieve mindset. Wees niet bang om groot te dromen en ambitieuze doelen te stellen. De wereld ligt aan jouw voeten – het is aan jou om jouw dromen waar te maken en die top van de berg te beklimmen en geloof me, het uitzicht vanaf daarboven is de moeite meer dan waard.

DISCLAIMER*

Mijn Million Dollar Plan gaat niet per se om het verdienen van een miljoen of ‘rijk’ worden. Natuurlijk vind ik een bepaalde omzet belangrijk, ik ben nou eenmaal ondernemer en ik vind het mega vet om mezelf uit te dagen op dat vlak. Bij hoge omzetten vind ik het namelijk ook belangrijk om stil te staan bij waar dat geld uiteindelijk voor dient en waar dat naartoe gaat. Als ik aan die omzetten denk, denk ik ook direct aan oke, hoe kan ik dit gaan teruggeven aan de maatschappij? Zo wil ik mijn team uitbreiden, riant kunnen betalen, jonge creatives kansen bieden en opleiden, doneren en nog zoveel meer.. Net zo belangrijk als geld verdienen: hoe steek je het voor een deel terug in de maatschappij op een goede manier?

Het is het aller aller allerbelangrijkst dat ik impact maak, mensen kan helpen en hier tegelijkertijd geld mee verdien om hier nog verder in te gaan groeien. Tegelijkertijd liggen er dus ook plannen om dat geld terug te geven aan de juiste plek en de juiste mensen.

Wat nou als jij ook continu nieuwe doelen stelt én behaalt aan de hand van de cyclussen van de planeten? Wat nou als je de perfecte timings kunt kiezen voor lanceringen voor je business of weten wanneer je dat creatieve project het beste kunt starten? THIS IS YOUR CHANCE! Meld je nu aan voor de cursus ‘In Transit’ en ontdek de kracht van transits en leer die lezen én toepassen op jouw business. Zet de planeten in voor jouw doelen, planning en in je dagelijks leven en maak gebruik van de energie die er al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *