manifesteren zonder bullshit

Manifesteren met je kleren

En meer manieren waarop jij iedere dag manifesteert zonder moeite

Je kent de rituelen. De nieuwe maan intenties. De visualisaties, edelstenen en cleaning tools. Maar manifesteren is zoveel meer dan dat. En er zijn ontzettend veel manieren waarop jij iedere dag, misschien wel zonder dat je erbij nadenkt, manifesteert.

WE MANIFESTEREN ALLEMAAL AL

Ik zeg altijd: iedereen manifesteert al. Het is iets wat we allemaal al doen, zonder dat we ons daar bewust van zijn.

We denken, we zeggen, we stralen uit, we handelen. Allemaal vormen van manifestatie. Je kunt niet níét manifesteren, maar je kunt wel leren om het manifesteren naar je hand te zetten. Bewust manifesteren is leren om je leven positief te beïnvloeden.

"Je hoeft dus eigenlijk niet eens te léren manifesteren, maar je bewust worden van dát je manifesteert. "

Je hoeft dus eigenlijk niet eens te léren manifesteren, maar je bewust worden van dát je manifesteert. Want dan kun je het inzetten voor wat jij wilt bereiken. Zodra je bewust gaat manifesteren, laat je jouw gedachten en gevoelens werkelijkheid worden.

Een voorbeeldje van hoe we onbewust manifesteren naar bewust manifesteren kunnen transformeren. Ik had twee stevige werkmeetings vanuit mijn andere bedrijf, Studio Contrast, achter elkaar op een dinsdag een paar weken terug. Eén met een bestaande klant over een werkwijze waar ik het niet helemaal mee eens was en één met een nieuwe potentiële klant. Ik moest dus mijn visie krachtig en professioneel overbrengen en mezelf verkopen een twee verschillende doelgroepen. De eerste waren marketingdames, de tweede mannen van een andere generatie. Speciaal daarvoor heb ik mijn felgroene, hoge traphakken aangetrokken. Deze:

HOE KLEDING JOUW MANIFESTATIE KAN REALISEREN

Voor mij is kleding altijd een belangrijk gegeven geweest. Op de basisschool werd ik gepest om mijn looks en *aparte* kledingkeuzes, op de middelbare school werd ik trendsetter op neongroene sneakers en tijdens mijn studie werd ik, jawel, mode-influencer. Ik heb dat zo’n 5 jaar gedaan voordat ik Attract It begon, onder de naam Layering Contrast. Inmiddels is mijn influencercarrière met pensioen, maar het account bestaat nog als je stiekem even wilt kijken. En nog steeds heeft mode mijn hart en heb ik een kledingkast vol prachtstukken en een zwak voor vintage en designertassen. Eigenlijk ben ik gewoon een ekster.

Goed, terug naar die dinsdag. Ik wist van te voren welke energie ik wilde uitstralen dus. Professioneel, maar ook krachtig. Zeker van mijn zaak, zonder betweterig te zijn, met een intentie om samen verder te komen. Op zo’n belangrijke-meeting-dag ben ik me heel bewust van wat ik aantrek. Ik weet namelijk dondersgoed wat kleding met je doet. Het kan je gevoel versterken, iets aan- of uitzetten in je en je boodschap bekrachtigen. Een goede jurk kan net zo belangrijk zijn als een zelfverzekerde houding (en elkaar versterken). Dus trok ik voor mijn powermeetings die groene boots aan, een chique zwarte pantalon en een coltrui met print. Zakelijk door de pantalon, ietwat creatief door het printje (I mean, ik blijf designer) met een krachtige kick dankzij de laarzen. Ik voelde me on top of the world die dag en wist zeker dat die meetings helemaal goed zouden komen.

Meeting 1: nieuwe klant binnengehaald waardoor ik deze maand een recordomzet draai met Studio Contrast

Meeting 2: gezegd wat er op mijn tong lag zonder te bitchen en ervoor gezorgd dat er verbeteringen werden doorgevoerd waardoor ik mijn werk beter kon doen.

Mission accomplished.

KIES JE KLEDING ZORGVULDIG UIT

Manifesteren met je kleren dus. En zo zijn er nog talloze laagdrempelige manifestatietools. Je houding (ja, die power stances werken écht), de woorden die je spreekt, de woorden die je niet uitspreekt… En wat dacht je van de content die je consumeert op social media, wat je op je gezicht smeert of de sieraden die je draagt?

Alles is voeding. Alles is een energie-uitwisseling. Alles kan een intentie versterken.

En jij hebt de touwtjes in handen.

Dus als je vanavond je kleding uitkiest voor je Power Monday… Weet hoeveel impact het kan hebben op hoe je dag verloopt 😉

Liefs,

Jess

Wil je meer van dit soort content ontvangen in je inbox? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *