Leer optimaal manifesteren met de planeten (zonder overweldiging en onnodige abracadabra).

Wat nou als jij de stand van de planeten, nu én in de toekomst, kunt checken zoals je het weer checkt? Dan weet je slim mee te bewegen met de energie die er al is en weet je exact wanneer bepaalde thema's naar boven kunnen komen

In deze online cursus ontdek je de kracht van transits en leer je die lezen én toepassen op jouw manifestaties. Zet de planeten in voor jouw doelen, planning en in je dagelijks leven en maak gebruik van de energie die er al is.

Wat deelnemers van andere Attract It cursussen zeiden:

Wat nou als je exact weet wanneer welke thema's voor jou spelen?

Dan zie je van mijlenver al aankomen:


- wanneer het tijd is om aan de slag te gaan met je financiën
- wanneer je samenwerkingen mag manifesteren
- wanneer je die carrièreswitch het beste kunt maken
- <insert your manifestation here>

En weet je precies wanneer wat te manifesteren.

Je beweegt mee met de cyclussen, mee met de energie die er al is en maakt slim gebruik van de kansen die voor jou en jouw unieke birth chart klaarliggen.

Je hoeft je er alleen nog maar bewust van te worden.

Alleen... Astrologie is tering overweldigend en ingewikkeld op het eerste gezicht...

I mean, hoeveel termen kan één leer hebben? Sextielen, Midhemels, aspecten... Waar de fuck heb je het over?

Al die tekens, huizen en aspecten... Hallo errors en overwhelm!

I'm not gonna lie: astrologie kan ook overweldigend zijn. Je hebt nou eenmaal te dealen met enorm veel elementen, termen en lagen.

Nadat je je met pijn en moeite door je birth chart hebt geworsteld zou je het liefste ook aan de slag willen met manifesteren met de planeten, transits, maar het is gewoon zo veel. Dus laat je het maar weer liggen, boek je misschien een reading met een astroloog een keer per jaar en pas je astrologie verder niet toe in je dagelijks leven.

Maar wat nou als ik je zeg dat jij dit ook kan?

Astrologie hoeft niet langer overweldigend te zijn. Er ligt een schat aan (zelf)kennis voor het oprapen en ook jij verdient daar toegang toe.

En dat is exact de reden waarom ik een basisboek voor astrologie geschreven heb én deze cursus lanceer waarin we een stap verder gaan met transits.

Astrologie hoeft niet langer overweldigend te zijn. Astrologie is niet langer toegankelijk voor de lucky few. Het wordt tijd dat iedereen toegang krijgt tot astrologie in begrijpelijke, moderne en heldere taal.

Ook jij kan manifesteren met de planeten.

Het wordt tijd dat iedereen toegang krijgt tot astrologie in begrijpelijke, moderne en heldere taal.

Jouw astrologische ontdekkingsreis is nog lang niet voorbij.

Hoe zou het zijn als je...

En dat alles zonder overwhelm.

Dan zou je je doelen moeiteloos manifesteren, door mee te bewegen met de energie waar jij op dit moment doorheen gaat, nietwaar? Je ervaart rust doordat je weet waar je nu doorheen gaat en doorheen zal gaan de komende tijd.

En het allerleukste: je weet welke kansen je kunt pakken.
Website banner - Attract It (6)

Leer optimaal manifesteren met de planeten

Na deze cursus weet je exact hoe je de planeten en astrologie in kunt zetten voor het bereiken van jouw doelen. Zonder errors, overweldiging of onnodige acrabadabra. Ik loods je stap voor stap overal doorheen op een fijn tempo en er is alle ruimte voor personal support!

Je leert:

Eerdere ervaringen met het astrologieboek en de readings:

Een sneak peek van de cursus

Dit is wat ik eerder concreet plande en manifesteerde met hulp van de planeten:

En dat kan jij ook!
Meld je nu aan.

Ben jij dit:

En wil je:

Kun je een of meerdere vinkjes zetten? Dan is In Transit voor jou.

Manifesteren & astrologie combineren, dat is waar de échte manifestatiekracht ligt.

En geloof me, jij kan dit ook. Zonder error of overwhelm. Astrologie is ook voor jou.

Dit is wat er bij mij gebeurde toen ik aan de slag ging met transits...

Zo heb ik vorig jaar een paar maanden en dit jaar weer een paar maanden Jupiter in mijn tweede huis lopen. Jupiter is eigenlijk de grote geluksbrenger van de planeten. Alles wat deze planeet aanraakt groeit. Het tweede huis is het huis van waarde. Het gaat over geld en financiën, maar ook eigenwaarde.

Nou, heel classic, ik draaide vorig jaar met Jupiter in mijn tweede huis mijn eerste 10K maand met mijn andere bedrijf. Toen startte Jupiter zijn retrograde, en liep hij terug mijn eerste huis in, om vervolgens in maart 2023 weer zijn herintrede in mijn tweede huis te doen. Well, ik heb in maart weer een nieuw recordomzet gedraaid met mijn andere bedrijf.

En dat is voor mij echt een combinatie van manifesteren, de juiste intenties zetten, actie ondernemen en dus deze transits. Want ik wist dat dit eraan zat te komen en man ik heb me gebruik gemaakt van de energie die voor het grijpen lag.

"Dankzij die transit van Jupiter draaide ik tweemaal een nieuwe recordomzet mijn mijn bedrijf."

Ik leerde niet alleen mezelf kennen dankzij astrologie, maar merkte ook dat ik mijn doelen beter kon manifesteren dankzij astrologie en meer rust ervaarde dankzij mijn kennis over de cyclussen. Dingen komen, en dingen gaan. Opbouwen en afbouwen, continu opnieuw. Ik ben heel excited om jou hier ook in mee te nemen.

Inmiddels hebben mijn manifestaties meer en meer te doen met het timen van astrologische cyclussen en gebruikmaken van de energie die er al is, versus alles zelf creëren, trekken en leuren.

Jouw doelen, jouw intenties, jouw manifestaties kun je afstemmen op de planeten. Dat kun je doen met nieuwe maan, maar er zijn nog veel meer planeten die hele boeiende, en soms ook langdurige thema’s aangeven waar jij op kunt handelen.

Alsof er een kans in de lucht hangt en het enige wat jij hoeft te doen is: die energie grijpen.

Daar kunnen we de vruchten van plukken, mits we ons daar bewust van zijn.

Klaar met zomaar wat intenties het universum in slingeren en hopen op het beste?

Leer optimaal manifesteren met de planeten

Na deze cursus weet jij precies hoe je transits kunt implementeren in je dagelijks leven.

Net zoals dat je rekening houd met het weer.

Nu €499
of betaal in 3 termijnen

Je krijgt:

In 5 stappen:

Bonussen:

Fijne meditaties & visualisaties

t.w.v. €55

Handige astro cheat sheets

t.w.v. €49

Website aanbod – Attract It (10)

Toegang tot astro community via Discord met alle cursisten

Beperkt plek i.v.m. persoonlijk support!

Na een maand weet jij exact hoe transits werken en kun je dat direct toepassen op de transits die op dat moment voor jou spelen.

Je voelt je een ware astroloog, weet wat de termen inhouden én leert dat direct toepassen op jouw doelen.

Nu en in de toekomst.

Hi! Ik ben Jessica

En ik help jou jouw doelen manifesteren

Eigenaar én auteur van het gelijknamige boek Attract It. Manifesteren ontdekte ik toen ik herstelde van mijn burn-out. Toen ik manifesteren ontdekte en begon toe te passen, ging er een wereld voor me open. Wat ik het mooiste vond: het is zo mooi in haar eenvoud.

Manifesteren begon voor mij met de maancyclus.

Meteen vanaf het begin dat ik manifesteren ontdekte, vond ik iets wonderbaarlijks in de krachtige combinatie tussen astrologie en manifesteren. Destijds krabbelde ik uit een pittige burn-out en kon ik eindelijk, dankzij leven met de maancyclus weer ruimte creëren voor het manifesteren van behapbare doelen. Ik manifesteerde doel na doel en voelde steeds meer ruimte voor rust, flow en creatie. En dat is éxact wat de combinatie van manifesteren & astrologie mogelijk heeft gemaakt.

En dat gun ik jou ook.

Waarom wil je dit?

Omdat ook jij kan leren wanneer je:

- het beste nieuw inkomen kunt manifesteren

- een nieuwe baan kunt aantrekken

- je nieuwe idee de wereld in kunt gooien

Alles heeft een optimale timing, een punt in de cyclus wat naadloos aansluit op wat jij wilt. En die energie, die hoef je alleen maar te grijpen. Zodat je versterkt wat je al doet en van plan bent.

In Transit is echt iets voor jou als je...

Dit is niet voor jou als

Leer optimaal manifesteren met de planeten met In Transit

Je krijgt:

Jouw resultaat na In Transit:

Nog vragen? Misschien staat hier je antwoord!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?

Je hebt maar liefst 4 weken de tijd per module, wat echt lekker ruim genomen is. Betekent concreet dat je 2 á 3 korte videootjes van max. 15 minuten per stuk en een opdracht per week kunt pakken en nog steeds lekker op schema loopt met de groep.

Ik maak het fun en laagdrempelig voor je.

Hoe is de opbouw van de modules?

We lopen straks samen door 5 verschillende cursus modules in deze omgeving. iedere module heeft een aantal videolessen, maar ook audio podcasts, handige cheat sheets en e-books in pdf-vorm en ten minste een live Q&A sessie per module. Je wordt binnen de omgeving stap voor stap door de juiste volgorde begeleidt, dus je hoeft eigenlijk alleen maar te beginnen en als je een les afrondt op volgende te klikken. Moet goed komen.
Iedere module is er dus ook een live sessie, waarin ik al jouw vragen beantwoord en ik live nog het een en ander kan toelichten of laten zien. Leek me wel zo fijn, aangezien het best pittige materie kan zijn. Geen zorgen dus, we lopen er echt samen doorheen en ik begeleid je along the way.

Wanneer starten we?

Op 11 april krijg je toegang tot de cursus en heb je het werkboek in de bus!

En hoe is de planning verder?

Ik heb besloten om deze cursus op een heel relaxed tempo te gaan geven. Zo wil ik jou de kans geven om bij zoveel mogelijk live sessies aanwezig te kunnen zijn en alles uit deze cursus te halen. Dat betekent dat je maarliefst 4 weken de tijd per module hebt, wat echt lekker ruim genomen is. Betekent concreet dat je 2 á 3 korte videootjes en een opdracht per week kunt pakken en nog steeds lekker op schema loopt met de groep. Je hebt dus heerlijk de tijd om deze cursus te maken en dat is ook belangrijk. Het zal soms voelen als complexe materie, dus het is heel fijn om daar niet zo veel tijdsdruk te hebben. Daarnaast is het lekker om niet alleen maar de kennis tot je te nemen, maar het ook te kunnen integreren in je leven, stapje voor stapje. Je zult zien dat je over een paar modules wellicht al transits ziet aankomen en dan wordt het pas écht leuk. Kortom, we nemen gewoon lekker de tijd, we pakken onze ruimte, helemaal gezellig.

Kijk jij opdrachten na?

Yes, je hebt de mogelijkheid om je opdrachten naar mij te sturen voor een check en eventuele feedback. Bij de cursus krijg je 5 maanden personal support van mij, dus de gehele looptijd van de cursus. Ik sta klaar voor je vragen en om even met je mee te kijken wanneer je behoefte hebt!

Is er een betaalplan mogelijk?

Jazeker! je kunt in de check-out kiezen voor achteraf betalen met Klarna of Klarna slice it. Met die laatste betaal je in drie delen.

Met welk huizensysteem werk je?

Ik werk met Placidus, maar je kunt ook voor whole sign kiezen in deze cursus als je dat zou willen.

Waar en hoe heb jij je astrologische kennis opgedaan?

In eerste instantie zelf met behulp van heel veel boeken. Later heb ik een opleiding van 1,5 jaar gevolgd aan de Faculty of Astrological Studies in Londen.

Garantie

Voel je na 14 dagen dat de cursus toch niet bij je past? Dan krijg je je geld terug.

Heb je de opdrachten gedaan en ben je aanwezig geweest in de live, maar is deze cursus toch niet voor jou? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je direct je geld terug gestort.

Leer optimaal manifesteren met de planeten (zonder overweldiging en onnodige abracadabra).

Je leert:

Leer optimaal manifesteren met de planeten (zonder overweldiging en onnodige abracadabra).

Je leert: