Hoe groot is jouw cursus kerkhof?

Tijd om écht gas te geven

Het is hoog tijd om serieus te worden over jouw ambitie. En daarom gaan we vandaag in deze blog niet alleen praten over het hebben van meer kennis, maar vooral over het zetten van concrete stappen. Wat zijn praktische acties die je kunt ondernemen om jouw bedrijf te laten groeien en die omzet te boosten? En waar gaan bijna alle ondernemers de fout in? 

Waar het de fout in gaan

Ik ga maar gelijk met de deur in huis vallen. Je hebt echt geen nieuwe cursus over sales nodig, geen extra strategieën, geen marketingprogramma’s, geen contentcreatie blaadjes, helemaal niets. Waarschijnlijk liggen er al een paar van die dingen te verstoffen op een cursus kerkhof, toch? Dus, ik ga je meteen geruststellen: je hoeft niet nog eens je creditcard tevoorschijn te halen om nog meer kennis te vergaren. Waar het écht om draait, is om in actie te komen. Misschien heb je die cursus al, maar het lukt je niet om ze toe te passen vanwege de overweldigende hoeveelheid informatie, de ontelbare stappen, waardoor je gewoon niet weet waar je moet beginnen. En misschien lees je wel boeken over sales, maar ben je nog steeds te terughoudend om het daadwerkelijk in de praktijk te brengen. En dat betekent dat je niet verkoopt en zie je ook geen groei in je omzet. Dit is een patroon dat ik maar al te vaak zie: mensen hebben bergen adviezen opgevolgd, vaak zelfs tegenstrijdige adviezen, maar uiteindelijk leren ze er niets van.

3, 2, 1 ACTION!

Je ontwikkelt, je leert, en je groeit door simpelweg te doen. Ik begrijp dat dit aardig spannend kan zijn, maar hoeveel kennis je ook op doet, als je er geen donder mee doet, verandert er helemaal niets. Dus, laat me je dit even op het hart drukken: je hoeft echt niet nog meer informatie op te slurpen, dat is niet waar het om draait. Het draait juist om de uitvoering ervan. En het liefst zonder die overwhelm en overbodige stappen. Ik begrijp dat je verstrikt raakt in al die verschillende tools en procedures die je moet volgen. En juist daarom is het zo waardevol om het samen te doen met iemand die het al duizenden keren heeft gedaan. Als het goed is, zal die persoon ervoor zorgen dat je niet overweldigd raakt. Ik denk echt dat dit de grootste blokkade is voor je productiviteit en uiteindelijk ook voor je groei. Want zodra je je overweldigd voelt, stop je met actie ondernemen. En laten we eerlijk zijn, dat brengt ons nergens…

Business retraite invite

Dit was ook voor mij dé motivatie om ondernemers te gaan helpen. Ik zie zo vaak mensen overweldigd raken met kennis en masterclasses. Maar wat ik veel belangrijker vind, is om gericht te kijken naar jouw unieke situatie. We hebben allemaal een uniek merk en een eigen kijk op de wereld. Het laatste wat ik wil, is dat je vastloopt in je eigen bedrijf. Dat is zo zonde, want dat is niet waarom je ondernemer bent geworden, toch? Je had die droom van vrijheid en om het op jouw eigen manier te doen. En even voor de duidelijkheid, ik ben geen businesscoach. Ik coach niet jouw bedrijf. Mijn rol is om jou te helpen en te begeleiden naar jouw droomleven. En je bedrijf is slechts een middel om dat te bereiken. Natuurlijk heb je omzet, geld en winst nodig om dat droomleven te kunnen leiden, maar altijd op jouw voorwaarden. Het is hoog tijd om jouw bedrijf weer in lijn te brengen met jou en het leven dat jij wilt leiden. Dat is waar het uiteindelijk om draait.

Als dit jouw vibe is, dan moet je echt overwegen om naar mijn retreat te komen. Dit is namelijk de investering met de laagste kosten en de hoogste impact die je kunt maken. Het is één dag waarin we samen in jouw bedrijf duiken en gaan kijken waar het wel en niet in lijn is met jouw voorwaarden, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat het wel zo wordt. Je gaat naar huis met een uniek, op maat gemaakt plan speciaal voor jou, waarmee je de komende drie maanden lekker aan de slag kunt. Er zijn nog maar een paar tickets beschikbaar, dus stuur me een DM als je meer informatie wilt, als je de link wilt hebben, en wie weet, is het laatste plekje wel voor jou! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *