Hoe gaat het écht met mij?

Even bijpraten..

Ik wil je in deze blog even meenemen in hoe het nu met me gaat en wat er allemaal loopt. Een beetje wat ruwer kijkje achter de schermen. Waar ben ik nu mee bezig? Wat zijn de dingen die lopen? Waar loop ik tegenaan? Maar dan vooral, hoe gaat het nou echt met iemand? 

Een nieuw hoofdstuk voor Attract It

Laat ik beginnen met het feit dat ik bezig ben met onwijs leuke kick-offs van mijn nieuwe een-op-een traject bij Attract it, de pilot. De mensen die ik aantrek voor dit stuk zijn de allerleukste mensen. Ze zijn gemotiveerd, hebben talent en ze weten dat er meer in zit, alleen hoe dan? Dat is de vraag waar ik zielsgelukkig van word om je daarbij verder te helpen. We gaan samen kijken hoe we kunnen groeien zonder dat je 24/7 hoeft te ploeteren. Hoe je die droomklanten aantrekt waar je echt behoefte aan hebt, en hoe je die allereerste grote lancering een knalhit maakt. Naast dit nieuwe één-op-één-gedeelte deel ik ook meer over het ondernemerschap zelf.  Dit is natuurlijk iets wat ik al zeven jaar doe. Het is een groot onderdeel van wat ik doe en wie ik ben en waar ik goed in ben. Dus wie ben ik om die kennis voor me te houden en niet te delen met andere mensen.  

Nóg een nieuw hoofdstuk

Over nieuwe hoofdstukken gesproken, bij Studio Contrast, mijn eerste bedrijf, is hetzelfde gaande, maar dan precies andersom. Ik heb daar namelijk mijn allereerste groepsprogramma gelanceerd, wat echt zo leuk is. Normaal gesproken deed ik alleen maar één-op-één werk vanuit Studio Contrast. Maar na jaren van twijfels – no joke – heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en mijn eerste cursus gelanceerd. Ik vind het echt te gek dat ik nu mijn kennis over design, branding, art direction en shoots kan delen. het is heel tof om daar nu dus ook wat meer die teacherrol erbij te betrekken en met groepen te werken. Het voelt als een compleet nieuw hoofdstuk bij Studio Contrast.

The downside of this life

De keerzijde ervan is, ik voel me heel druk. Het is ook heel druk. De één-op-één klanten blijven natuurlijk gewoon doorgaan, en dan nu ook nog die nieuwe cursus erbij. Alles wat nieuw is, kost gewoon meer tijd en energie dan wat je al gewend bent. Gelukkig ken ik het hele spelletje van het lanceren en het opzetten van cursussen en systemen vanuit Attract it. Maar toch, om dat nu voor het eerst te doen bij een ander bedrijf met weer andere systemen, dat vraagt veel van je. Dus ja, ik ben echt druk. Misschien zelfs iets te druk om eerlijk te zijn. En daardoor blijven er ook weleens dingen liggen. Met contentcreatie loop ik echt behoorlijk achter, klantwerk heeft gewoon prioriteit. Er is zeker ruimte om daar wat verbetering in aan te brengen. Ik ben al vaker op dit punt geweest, en elke keer heb ik het overleefd door bijvoorbeeld dingen uit te besteden, los te laten of gewoon slimmer aan te pakken.

JESS, HOE GAAT HET DAN NU ÉCHT MET JE?

Ik voel me niet honderd procent op het moment, maar het zijn wel tijdelijke dingen die snel op te lossen zijn, dus dat stelt me gerust. Los van wat er nu tijdelijk speelt, voel ik me gewoon echt gelukkig met wat ik aan het doen ben. Ik ben blij met hoe mijn werk eruit ziet, met mijn persoonlijke leven, met hoe alles nu loopt. En die nieuwe hoofdstukken die ik ben begonnen, krijg ik heel veel energie van. Onder al die tijdelijke drukte zit gewoon echt een stevige, gelukkige basis. 

Ik denk dat de dingen waar we energie, tijd en liefde in steken, dat dat alleen maar meer waarde gaat krijgen. Weet dat waar je ook nu mee bezig bent, het gaat het allemaal waard zijn. Ik ben benieuwd hoe het met jou gaat. Stuur me een DM via Instagram en we kunnen even lekker kletsen over van alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *