GRATIS Goal Getter Werkboek

Met dit werkboek ontdek je in 1 uur:

What they say:

Doelen stellen is niet perse iets voor januari.

Leuk een visionboard, maar zullen we het ook samen concreet maken?

Zonde als je je doelen niet concreet maakt. Want dan kun je ze pas écht gaan bereiken.

Met mijn gratis werkboek krijg je helderheid in wát je wilt bereiken en hóé je dat gaat doen.

Zonder overwhelm, wel praktisch en haalbaar

Hi, ik ben Jess

Even voorstellen

Ik ben auteur, ondernemer, creatieveling, art director en zielsgelukkig met mijn leven. En dat gun ik jou ook: je ultiem vervuld vullen van alles wat je doet. Je werk, je relaties, je selfcare. Alles in lijn met wie jij bent en wie jij wilt zijn. 

Ik weet ook hoe het is om dat allemaal niet te hebben. Ik werd als kind gepest, ben opgegroeid in een economische crisis die mijn gezin hard raakte en kwam op jonge leeftijd in een heftige burn-out.

Ik krabbelde eruit met de hulp van:

– psychologie

– manifesteren

– astrologie

– good old plannen

– en routines 

En sindsdien skyrocket mijn leven.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen hetzelfde leren doen met mijn boeken, cursussen, programma’s en coaching.

Door het onderzoek dat ik de afgelopen jaren heb gedaan ben ik erachter gekomen dat mijn geloof in manifestatie gegrond is. Verschillende psychologen, neurologen en andere wetenschappers bewijzen dat de wet van aantrekkingskracht geen bijgeloof is, maar daadwerkelijk voor verandering in ons brein, en daarmee ons leven zorgt. Maar het manifesteren zelf is eigenlijk vrij simpel. 

Ik wil jou helpen met het ontdekken van jouw manifestatiekracht. Want die kracht, die heb je al. Net als ik.