The Ultimate Christmas Guide

Cadeau inspo voor jouw spirituele bff

Holiday season is around the corner en dat betekent: cadeautjes inslaan voor je geliefdes! 

Wij hebben speciaal voor jou een selectie samengesteld van betekenisvolle en spirituele cadeau-ideeën. Van kristallen tot astrologieboeken; al deze cadeaus zijn perfect voor jouw bff én laten een blijvende indruk achter, want origineler en persoonlijker kun je het niet hebben.

En als je dit nou een paar dagen voor kerst met cadeaustress leest, geen nood aan de (kerst)man! Een aantal cadeau ideeën hebben geen verzendtijd nodig 😉

 

 

7 betekenisvolle en spirituele kerst cadeau ideeën

1.       Sterrenbeeld sieraden (8,95-29,95)
 Niet een heel groot budget, maar wel wat origineels geven aan je bff? Personaliseer een sieraad met haar sterrenbeeld of geboorte maanfase. Dit kan een ketting, armband                        of ring zijn met symbolen die een diepere betekenis hebben. Wij hebben een mega leuke én betaalbare voor jou gevonden: 
2.       The Art Of Astrology – boek (66,00)
1 van onze pareltjes: het boek The Art Of Astrology. Het perfecte cadeau voor jou bff die misschien nog niet zo heel lang bezig is met de wereld van astrologie, maar hier wel veel meer over wilt leren. In dit boek leer je de basics van moderne astrologie op een heldere en begrijpelijke taal. By Bye overwhelm, hallo zelfkennis! En extra pluspuntje, het boek staat ook nog is prachtig op de koffietafel 😉
3.       Dé Astro & Manifest Planner (39,00)
Een cadeau die ze dagelijks zal gebruiken én dus dagelijks aan jou zal denken 😉 Dit is dé planner die de kracht van doelen, manifesteren en astrologie samenbrengt. Ruimte voor haar jaardoelen, maanrituelen én een wekelijkse concrete astrologische weersvoorspelling (ook nog handig voor jou, hoef je alleen maar je bff te contacten en je weet het weet nog beter dan internet). Wanneer je de planner pre-orderen, heeft je bff ‘m voor de jaarwisseling in huis. Je ontvangt bij je bestelling een digitaal kaartje wat je kunt uitprinten en onder de boom kunt leggen als fysiek cadeau!
 
4.       Essentiële oliën en diffuser (34,95)
Creëer een rustgevende sfeer met een etherische oliediffuser en een set essentiële oliën. Lavendel, pepermunt en wierook zijn enkele geuren die bekend staan om hun kalmerende en zuiverende eigenschappen. Bij Geurwolkje heb je ze ook nog is in mega mooie designs! Leuk weetje: etherische oliën en aromatherapie worden al bijna 6000 jaar gebruikt om de gezondheid en het humeur van de mens te verbeteren: nooit meer een chagrijnige bff 😉
 
5.       Power Up – Life Design Journal (49,00)
Houd je bff ervan om lekker aan de slag te gaan en wilt ze een nieuwe start maken? Dan is dit werkboek het perfecte cadeau! Vol met krachtige oefeningen, journal prompts en (wetenschappelijke) kennis over doelen en manifesteren, wordt je in 4 stappen begeleid door het proces van een nieuwe start maken. Dit is ook hét cadeau die je kunt geven als je bff nog niet zo lang bezig is met manifesteren, astrologie, etc.
 
6.       Kristallen en edelstenen set (9,95 – x)
Geef je bff een verzameling kristallen en edelstenen die bekend staan om hun spirituele eigenschappen, zoals amethist voor rust en helderheid, rozekwarts voor liefde en rozenkwarts voor positieve energie. Online kun je er veel vinden, maar het leukste is om (misschien wel samen) naar een edelstenen winkel te gaan. Zo heb je in Amsterdam Fabula Rosa (aanrader!!). Toch online bestellen? Dan zouden we deze set aanraden:
 
7.       Moon Manifesting – Cursus + Workshop (nu 49,00 ipv 99,00)
Geef En last, but zeker weten not least, de Moon Manifesting Cursus + workshop. Na deze cursus weet ze exact hoe ze alle astrologische informatie uit een nieuwe of volle maan kunt halen en toe kan passen op haar eigen birth chart, zodat ze exact weet wat ze kan gaan manifesteren. She will feel like an astrologer, trust me!! En don’t worry, ze hoeft geen uitgebreide kennis te hebben over astrologie. De basis wordt namelijk ook behandeld, zodat ze zonder overweldiging zelf aan de slag kunt gaan! 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *