Plannen 101: transformeer dromen naar realiteit

Wie Je zal het vast wel kennen, je bent de hele dag taken aan het opstapelen, prioriteiten aan het verschuiven omdat je in tijdnood komt en er komen alleen nog maar meer verantwoordelijkheden bij.. En focking veel stress obviously. In deze wirwar van het dagelijkse leven is plannen een ware kracht om doelen te bereiken en je dromen na te streven. Laten we het hebben over hoe plannen niet alleen de sleutel tot succes is, maar ook jou dromen naar realiteit kan transformeren.

Wat is plannen nou eigenlijk en waarom kan het zo lastig zijn?

Ik ga je alvast uit je droom halen: plannen is niet alleen het maken van een lijstje met al je to-do’s. Was het maar zo easy. Plannen is namelijk het proces waarbij je niet alleen kijkt naar de wat vraag, maar ook: de hoe, wanneer, hoe lang en door wie. Maar hoe de fuck is het nou zo lastig om te plannen? Het heeft voor een groot deel te maken dat we in een digitaal tijdperk leven. Jouw mobiele telefoon zit nog net niet vastgeplakt aan je handen. Hoewel je telefoon net doet alsof het je beste maatje is, is het eigenlijk gewoon een mega stoorzender. Mailtjes, 200+ berichtjes vanuit je besties groepsapp, Instagram leidt je ook nog even af en die 5 minuutjes TikTok worden zo 50 minuten. Elk berichtje is pure verwennerij voor het deel van je brein dat we het ‘Reptielenbrein’ noemen. Dit is het oudste stukje van je brein, ontworpen zodat je bijna geen weerstand kunt bieden tegen al deze piepjes, plingetjes, etc. Je weet dat er iets leuks aankomt en je móét wel kijken toch? Gevolg? Je concentratie wordt constant verstoord..   

Leuk al deze info, maar hoe krijg ik dan wel alles gedaan?

We hebben allemaal 24 uur in een dag, maar sommige mensen lijken magie te hebben. Spoiler alert: het is geen magie, het is plannen! Geen stress, geen race tegen de klok – gewoon jij die de controle hebt over je dag. Het belangrijkste in plannen is dat je je doelen vertaalt naar concrete stappen en deadlines. Stel prioriteiten, zet hier realistische deadlines voor en bye bye stress, hallo op een rustig tempo al je to do’s afvinken!

"Plannen betekent NIET dat je als een robot door het leven gaat"

ALS EEN YOGI DOOR HET LEVEN

Here’s the thing: plannen betekent NIET dat je als een robot door het leven gaat. Het zal je juist flexibeler maken, het geeft je vrijheid om te improviseren als een pro.

“NEXT LEVEL PLANNEN MET DE ATTRACT IT ASTRO PLANNER

Al jaren zocht ik naar dé perfecte planner waar mijn intenties, doelen en dagelijkse to do’s samen kunnen komen. Niet zo’n suffe old-school planner, nee, ik wilde een planner die je altijd en overal mee kan nemen. Waarin astrologie en doelen stellen al verwerkt zit, én waar je jouw doelen meteen concreet inplant met behulp van een fijne structuur en de planeten.

& here we are.. Ik besloot om mijn jarenlange droom, een eigen planner, dit jaar tastbaar te maken.


In de planner vind je alle belangrijke astrologische data, zo vertel ik bijvoorbeeld wanneer perfecte data zijn voor selfcare, nieuwe projecten, creativiteit, you name it. 🪐 

Nu kan jij eindelijk met één systeem jouw droomjaar realiteit maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *