Birth charts inzetten voor manifestatie, hoe doe je dat?

Deze podcastaflevering duik ik in het thema astrologie. Ik ga je onder andere vertellen hoe je erachter komt wat je astrologische geboortekaart is en hoe je deze interpreteert.

Maar waarom?

Dankzij astrologie heb ik meer ontdekt over mezelf; hoe ik in elkaar zit, wat mijn sterke kwaliteiten zijn, maar juist ook mijn valkuilen, en hoe ik manifestatie kan gebruiken om mijn dromen te verwezenlijken. 

Zelfkennis is namelijk heel belangrijk bij manifesteren..

En laat astrologie jou nu net enorm kunnen helpen bij het ontdekken van die zelfkennis.

Zie astrologie dus eigenlijk als een soort gids die jou laat zien wat je mag loslaten, wat bij je past en wat je kan manifesteren. 

 

Welke apps/websites kan ik dan gebruiken om mijn geboortekaart te vinden?

Helaas zijn er maar weinig apps die 100% accuraat zijn. Het is echter wel van belang om er een te gebruiken die wél accuraat is om die zelfkennis, wat ik al eerder benoemde, volledig te kunnen ontdekken en in te kunnen zetten voor manifestatie.

Wil jij dus zelf aan de slag gaan met het vinden van jouw geboortekaart en de betekenis hiervan, luister dan mijn podcast.

Liefs,

Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *