Astrologische transits

De kunst van voorspellen en vooruitzien

Weten wanneer je het beste nieuw inkomen kunt aantrekken of een nieuw idee de wereld in kunt gooien? Well, then it’s all about Transits! Als je verder wilt kijken dan alleen je geboortehoroscoop, dan ben je hier aan het juiste adres. Met Transits gaan we namelijk kijken naar de toekomst en waarom bepaalde gebeurtenissen in het verleden plaats hebben gevonden.

Waar begint het allemaal mee?

We kennen binnen de astrologie de zelfkennis zijde. Dit is de kant waar je je geboortehoroscoop gaat ontdekken en aan de slag gaat met een stukje zelfkennis en kijken welke plaatsingen er in jouw birth chart allemaal uithangen. Dit is eigenlijk gewoon een screenshot van de planeten hemel op het exacte moment van jouw geboorte.

Let’s get into lesson one: wat zijn Transits?

Naast de zelfkennis zijde hebben we de voorspellende zijde. Hier gaat het over de transits: een voorspel techniek binnen de astrologie waarbij je dus gaat kijken, oké, hoe staan die planeten nu en in de toekomst en hoe kan ik daarmee gaan werken. Deze voorspellende kant van astrologie is dus een ander type chart dan je birth chart. Dit is natuurlijk hoe de planeten stonden ten tijde van je geboorte en we hebben het hierbij dus over een specifieke momentopname. Transits daarentegen kijken we naar hoe de planeten op dit moment staan of hoe ze in de toekomst staan. We kijken dus naar hoe planeten verschuiven van teken naar teken en wat voor invloed dat heeft op thema’s en onderwerpen die voor ons naar boven komen. Hier kan je achterkomen door de beweging van de planeten van een vaste stand te vergelijken met de planeten op een ander moment, bijvoorbeeld jouw geboorte moment.

Wat kunnen die Transits aangeven?

Transits geven iets aan over de energie van een bepaald moment specifiek voor jou persoonlijk, aangezien de planeten waarmee de buitenste en binnenste cirkel mee in relatie gaan uniek zijn voor jou. Even een voorbeeld: wanneer de transitmaan door je 4e geboortehuis passeert, kan je een grote behoefte voelen om thuis te zijn en je geborgen te voelen. 

TEMPO VAN DE PLANETEN

Zoals je vast wel weet draait de ene planeet een stuk sneller om de zon dan een andere planeet. De ene misschien maar een millimetertje en als we bijvoorbeeld kijken naar de maan, beweegt die weer een stuk sneller. Zo doet de maan ongeveer tweeënhalve dag over één teken, terwijl Mars over één maan een heel eind is opgeschoven. Als we kijken naar een van die langzamere planeten, zoals Saturnus of Pluto, doen die er weer heel lang over voordat ze naar een volgend teken gaan.

DIT IS WAT ER BIJ MIJ GEBEURDE TOEN IK AAN DE SLAG GING MET TRANSITS..

Vorig jaar en ook dit jaar heb ik Jupiter in mijn tweede huis lopen. Jupiter is de grote geluksbrenger van de planeten en alles wat deze planeet aanraakt, groeit. Het tweede huis is het huis van waarde. Het gaat over geld en financiën, maar ook eigenwaarde. Believe it or not, ik draaide vorig jaar met Jupiter in mijn tweede huis mijn eerste 10K maand met mijn andere bedrijf. Toen startte Jupiter zijn retrograde, en liep hij terug mijn eerste huis in, om vervolgens in maart 2023 weer zijn herintrede in mijn tweede huis te doen. Well, ik heb in maart wéér een nieuw recordomzet gedraaid met mijn andere bedrijf. Dit is niet alleen dankzij transits, maar juist een combinatie van doelen stellen, plannen met de planeten en actie ondernemen.

"Dankzij die Transit van Jupiter draaide ik tweemaal
een nieuw recordomzet met mijn bedrijf"

DIT WIL IK OOK!!

In Transit, een online cursus waar je ontdekt wat de kracht is van transits en leer je die te lezen én toe te passen op jouw doelen. Zet de planeten in voor jouw doelen, planning en in je dagelijks leven en maak gebruik van de energie die er al is. Na deze cursus weet je exact hoe je de planeten en astrologie in kunt zetten voor het bereiken van jouw doelen. Zonder errors, overweldiging of onnodige abracadabra. Ik loods je stap voor stap overal doorheen op een fijn tempo en er is alle ruimte voor personal support! Deze astrologische ontdekkingsreis is de start van jouw ware droomleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *