LOGO png

Stop met zelfcensuur en ontdek
waar jij écht van AAN gaat.

Leer in 2 weken jouw missie voelen en leven
Met Finding your Fuck Yes stop je eens en voor altijd met leven voor anderen of 'omdat dat nou eenmaal hoort'. Je gaat je eindelijk zeker voelen over jouw pad. Je twijfelt niet langer over je missie, maar weet dondersgoed waar jij gelukkig van wordt en voelt eindelijk weer die passie die je verdient te voelen.

Finding your Fuck Yes is een 2-weekse audiocursus waarin we samen op zoek gaan naar jouw passie: datgene waar jij van áán gaat. Onderweg debunken we de mythes over je Fuck Yeah en laten we zelfcensuur en wat de wereld wel niet denkt los. Over een maand weet jij éxact wat jouw Fuck Yes behelst en weet je hoe jouw roadmap eruitziet naar die Fuck Yes daadwerkelijk gaan leven.

Wat deelnemers van andere Attract It cursussen zeiden:

Raise your hand als je dit herkent:

Je voelt je regelmatig óf totaal verveeld óf je stresslevels reizen de pan uit. Keer op keer sluit je je werkweek totaal gesloopt af. En of je je echt vervuld voelt... Nou, nee.

Je voelt je wel gelukkig, je baan is 'wel prima', maar die versie van wel gelukkig zijn stopt op 60% van wat daadwerkelijk mogelijk is. Aan de buitenkant heb je het wel aardig voor elkaar, maar van binnen voelt dat niet zo. Het leven voelt als een 6, soms een 7 en soms een 5, en dat voel jij ook.

Je weet dat er meer kan zijn dan dat. Online zie je influencers die constant snoepreisjes doen en ondernemers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Zij doen het ook, waarom lukt het jou dan niet? Voor jou moet er toch ook iets van een passie, missie of droom zijn? Maar hoe je dat ontdekt, laat staan daar komt, het is jou een raadsel.
Je passie? Je missie? Geen idee wat dat inhoudt voor jou. Je hebt wel gezocht, maar kan 'm niet vinden.

De dingen die je doet…
Het voelt niet als genoeg.
Het vervult je niet.

Is jouw tijd wel echt van jou? Of kijk je naar de wijzers van de klok voor iemand anders?

Jouw tijd voelt niet als jouw tijd. Want die tijd gaat op aan studeren, doen wat de rekeningen betaalt, luisteren naar iemand anders... Zeker níét aan wat jij écht wilt.

Maar wat dat dan is wat je echt wilt…

Dat weet je niet. Nee, geen flauw idee. Je hebt wel wat cursussen gedaan, mediteert wel eens, hebt het er met een therapeut over gehad, maar waar jij nou echt van aan gaat... Je weet niet eens waar je moet beginnen om dat überhaupt te vinden.

Je focust op het positieve, omringt je met mensen die je energie geven en. Maar je komt niet verder dan een vaag idee van waar jij nou happy van wordt. Je weet gewoon niet zo goed wat je wilt en als je heel eerlijk bent, heb je inmiddels ook geen zin meer om te zoeken.
Ik bedoel, naast die fulltime studie of baan ook nog eens je zielsmissie ontrafelen? Je bent al zo moe.

En toch... blijft het kriebelen

Want je weet verdomme toch echt zeker dat het leven niet een zesje hoeft te zijn. Je verdient vervulling. Geluk voelen. Je passie ontdekken.

Goed nieuws: er is inderdaad zoveel meer.

Puur geluk, rauwe blijdschap, dat zijn emoties die je nu niet zo vaak voelt. Je bent gewoon tevreden, maar voelt je ook regelmatig vastzitten, dezelfde rondjes keer op keer aflopend, resulterend in een verdoofd gevoel.

Al die stories van influencers en reisvlogs van YouTubers bekijken gaat je niet verder helpen. Nee.
Er is een ding waar je per direct mee mag stoppen om jouw Fuck Yes te unlocken.

Het echte probleem is dit:

je censureert jezelf

Als een beperkende, onvrije overheid houd jij jezelf tegen.

Je hebt het misschien zelf niet door, maar je houdt jezelf tegen. En dat is ook niet zo gek. We groeien op met de regels van school, onze ouders, de overheid en al die instanties hebben dezelfde boodschap:
Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.
Iets doen voor je eigen creativiteit? Ben je mal, daar hebben we geen tijd voor hoor. Die gekke outfit aantrekken? Wat zullen ze daar wel niet van denken op kantoor. Je baan opzeggen in een opwelling? Nou, ga eerst maar op zoek naar een veilige vervanger voordat je dat doet.

We doen allemaal ons best om hireable, friendable en fuckable te zijn. Maar in een poging om binnen al die hokjes te passen, verstoppen, verstikken en censureren we onszelf.

En in dat proces stoppen we datgeen waar we écht blij van worden, onze Fuck Yeah, diep weg in ons onderbewustzijn.

Het goede nieuws? Daar kunnen we weer bijkomen!

Het slechte nieuws: hiervoor moeten we onze automatische zelfcensuurprocessen stil leren leggen en opnieuw leren hoe het is om te leren, spelen, vallen en opstaan.
Om onze Fuck Yeah te vinden en leven, laten we los en leren we opnieuw. We worden beste vrienden met onze intuïtie. En laten de mist van al die kleinhoudende gedachten optrekken.

Ik help je daar graag bij.
Website foto's (27)

Stop met zelfcensuur en ontdek
waar jij écht van AAN gaat.

5
Leer in 2 weken jouw missie voelen en leven
Finding your Fuck Yes is een 2-weekse audiocursus waarin we samen op zoek gaan naar jouw passie: datgene waar jij van áán gaat.

Onderweg debunken we de mythes over je Fuck Yes en laten we zelfcensuur en wat de wereld wel niet denkt los. Over een maand weet jij éxact wat jouw Fuck Yeah behelst en weet je hoe jouw roadmap eruitziet naar die Fuck Yes daadwerkelijk gaan leven.

Je ontdekt:

Ik had alles.

Een droombaan bij een creatieve agency. De baan waar ik jarenlang van droomde en direct na mijn afstuderen kon beginnen. Snel daarna startte ik een hele fijn relatie met knappe vegan man. Ik begon een carrière als influencer naast die veeleisende baan.

Ik schafte mijn eerste designer bag aan, dinerde met vrienden en stond in het weekend regelmatig te dansen op of onder de tafels.

Ik leefde de droom van iedere millennial. Totdat de stress, anxiety en twijfels de pan uit rezen en ik in een burn-out terecht kwam.
Oef. Jess kapot.
Waarom voel ik me verschrikkelijk terwijl ik een droombaan heb? Waarom voel ik me zo depressief? Waarom leiden we een leven waar we helemaal geen zin on hebben maar zijn we tegelijkertijd doodsbang om iets nieuws te proberen?

En dus blijven we zitten. Doen wat we altijd deden. Dat is in ieder geval wat ik deed. Totdat iets of iemand ons wakker schudt. Mijn burn-out deed dat niet. Mijn depressieve gevoelens die volgde wel.

Toen realiseerde ik me op hele harde wijze dat er NU iets moest veranderen. En ASAP ook.

Dus ging ik aan de bak. Niet binnen mijn carrière, maar aan mezelf.

Ik smeerde, mediteerde, masseerde, yogade, visualiseerde en iournalde me een ongeluk. Astrologie, HD, truffels… Ik probeerde ALLES.

En kwam er al snel achter dat iedere wellness en #selfcare expert me vooral meuk probeerde aan te smeren.

Don’t get me wrong: ik houd van investeren in goede cursussen, boeken en smeersels. Ik hou van weldaad overvloed en lixe. Maar man, wat zijn er ook een stel kwakzalvers in omloop in deze branche. En I hate to break it to you, maar 90% van de ellende die je wordt aangesmeerd gaat je niet helpen bij deze grote vraagstukken.

En als we falen en ons nog steeds verschrikkelijk voelen? Dan is dat onze schuld? M’n ballen. Sodemieter op, wat een onzin.

Waar was de wetenschap? De gedegen onderzoeken? Dus ging ik zelf maar op onderzoek uit. Ik combineerde de spirituele kennis van coaches en gurus met wetenschappelijke onderzoeken van neurologen en psychologen. Over doelen stellen, uit de put komen. Nog ruim voordat ik Attract It startte.

En na maanden vond ik mijn Fuck Yes.

Ik schudde mezelf los van mijn eigen zelfcensuur. Want die 'droombaan' die ik had, was helemaal niet MIJN droom. Vegan zijn deed ik niet voor mij, maar voor hem. En ja, influencer zijn is hartstikke leuk, maar ook daarbij kwam een hoop zelfcensuur om de hoek kijken. Want iedereen mag opeens iets van je vinden, dus houd je jezelf maar klein en passend in een zelf uitgekozen hokje.

En pas toen ik dat allemaal, noodgedwongen, losliet kon ik mijn Fuck Yeah vinden en omarmen. Ik bedoel, ik had toch al rock bottom bereikt, dus waarom de fuck niet? Ik had geen angsten meer en dacht bij alles fuck it.

En hier is het ding: ik ga je nu niet zeggen 'loop maar tegen de muur aan zoals ik en dan vind je 'm wel'. Dat slaat helemaal nergens op, is niet nodig en zou echt het slechtste advies ooit zijn. Er is geen eenduidige roadmap naar jouw Fuck Yeah die voor iedereen hetzelfde is.

Maar dat jij een Fuck Yeah hebt, dat staat buiten kijf. En ik kan je vertellen hoe jij jouw roadmap naar jouw Fuck Yeah kunt designen. Jouw eigen landkaart van A naar B. En dat is precies waar ik je in Find your Fuck Yeah bij ga helpen.

Eerdere ervaringen:

Klaar met je leven leven voor anderen? Vind jouw Fuck Yeah, leef voluit met passie en stop met zelfcensuur.

Na deze cursus weet jij precies waar jij gelukkig van wordt en voelt eindelijk weer die passie die je als zorgeloos kind ook voelde.

Finding your Fuck Yes is een 2-weekse audiocursus waarin we samen op zoek gaan naar jouw passie: datgene waar jij van áán gaat. Aan de hand van neurowetenschappen, diepe visualisatie en een beetje astrologie gaan we jouw missie ontdekken.

Over een maand weet jij éxact wat jouw Fuck Yes behelst en weet je hoe jouw roadmap eruitziet naar die Fuck Yeah daadwerkelijk gaan leven.

Je krijgt:

€85

Upgrade met een fysiek werkboek vol opdrachten en wetenschappelijke achtergrond

Hét werkboek voor het vinden en manifesteren van jouw nieuwe doelen. Dit werkboek begeleidt je in 4 stappen door het proces van een nieuwe start maken.

Een fijne upgrade als je op zoek bent naar meer houvast in de vorm van opdrachten, oefeningen en journal prompts en een concreet stappenplan dat je kan herhalen bij iedere level up.

✔️ Praktisch werkboek vol opdrachten waarmee je o.b.v. zelfkennis jouw doelen vindt en leert manifesteren

✔️ Bomvol tried & tested oefeningen die je helpen om te reflecteren, te vinden wát jij wilt en dat te realiseren

✔️ Luxe hardcover uitgave met zwart leeslint. Prachtig vormgegeven, A5-formaat, 188 bladzijden dik

Garantie

Voel je na 14 dagen dat de cursus toch niet bij je past? Dan krijg je je geld terug.

Heb je de opdrachten gedaan, maar is deze cursus toch niet voor jou? Dan kun je een mailtje sturen (info@attractit.nl) en krijg je direct je geld terug gestort. Je loopt geen financieel risico bij aanschaf van deze cursus.

Meer begeleiding nodig?

Exclusieve upgrades: 1:1 Deep Dive of groepsbegeleiding!

✔️ Met een select groepje van andere Fuck Yes'ers (max. 6) gaan we aan de slag met diep in jouw missie duiken

✔️ Of boek een 1:1 Deep Dive live dag met Jess op kantoor

Beide opties zijn niet los verkrijgbaar, maar exclusief i.c.m. Find your Fuck Yeah voor een pilotprijs!

Even sparren of dit iets voor je is? DM @attract.it op Insta, dan kijk ik even met je mee.

Finding your Fuck Yes is echt iets voor jou als je...

Dit is niet voor jou als

Nog vragen? Misschien staat hier je antwoord!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze cursus?

2 weken lang ben je iedere dag max. een kwartier kwijt aan de audioles. Die les gaat voelen als een superfijne podcast die je tijdens het schoonmaken, koken of wandelen ook kunt beluisteren. Daarnaast krijg je gedurende die 2 weken af en toe een korte opdracht of challenge van me. Verwacht dat je daar een kwartiertje om de dag mee bezig bent.

Hoe is de opbouw van de modules?

Er zijn 4 modules die je helpen bij het creeren van jouw roadmap naar jouw Fuck Yeah: RELEASE - DISCOVER - DEFINE - LIVE. Iedere module beslaat 3 of 4 dagen en heeft hetzelfde aantal audiolessen. Daarnaast bevat iedere module een aantal kleine opdrachtjes.

Wanneer starten we?

Op 5 juni! Maar je hebt twee maanden toegang en kunt ook op een ander moment starten.

Kijk jij opdrachten na?

Bij deze cursus zit geen personal support inbegrepen, maar je kan wel upgraden met 1:1 begeleiding of groepsbegeleiding (met max. 6 personen). Dan heb je mijn persoonlijke aandacht en kijk ik met je mee naar de stappen die je al hebt gezet en wat je nog kan doen. DM me voor de mogelijkheden.

Is er een betaalplan mogelijk?

Jazeker! Je kunt in de check-out kiezen voor achteraf betalen met Klarna of Klarna slice it. Met die laatste betaal je in drie delen.

Waarom krijg ik maar 2 maanden toegang?

Een cursus kopen en er niets mee doen is heel makkelijk. Maar om jouw Fuck Yes te vinden en te gaan leven, zul je daar echt zelf naar op zoek moeten gaan. Ik help je daar graag bij middels deze cursus, maar weet ook uit ervaring hoe snel je een cursus uit het oog kan verliezen als je er toch heel je leven toegang toe hebt. Het is zoveel makkelijker om gewoon maar je day-to-day life te continueren en géén verandering aan te brengen. Door deze cursus kort te houden en je geen lifetime access te geven, wil ik je op zachte wijze een kleine kick in the ass geven om echt even die paar weken een kwartiertje per dag de tijd te nemen voor je Fuck Yeah. En trust me, it's gonna be worth it. En wat is een kwartier per dag, nietwaar? Breng je ook scrollend op TikTok door.

Ben je er nog niet uit na die 2 maanden? Dan kun je extra begeleiding (ook 1 op 1) erbij aankopen of je toegang verlengen voor een zacht prijsje.

Start the adventure of a lifetime

Stop met zelfcensuur en ontdek waar jij écht van AAN gaat